Joyride Koncert

Fellépések, mûsorok szervezése, elõadó-
mûvészek közvetítése, koncert- és mûsorszervezés

Rólunk , Feltételek , Elérhetõség

Nosztalgia / Szikora Róbert és az R-GO / Biográfia
Szerzõdési- és megrendelési feltételeinkrõl itt tájékozódhat. Ügyfélszolgálat: +3630-781-5926 (Kocsán Petra)

Szikora Róbert és az R-GO
1982. októberében Szikora Róbert kiválik a Hungáriából, felhívja egykori barátját - zenésztársát, Környei Attilát , hogy alapítsanak közös zenekart. Novemberre kialakul a végleges tagság (Szikora Róbert, Környei Attila, Holló József, Kozma Tibor, Barile Pasquale ), elkészülnek az első demofelvételek

1983. februárjában kerül sor az R-GO első fellépésére a Körcsarnokban, kiegészülve két gidával ( Clavier Charlotte ). Márciusban megkapják az Év ígérete címet április-májusban fellépések Budapesten és vidéken. Júniusban megjelenik a Bombázó / Alacsony férfi kislemez. Júniustól szeptemberig országos turné. Augusztus 20-án 60 ezer néző előtt koncert a BS parkolójában. Szeptember 6-án megjelenik az R-GO című album (arany, majd platina). November-december országos turné, megjelenik a Karácsony éjjel / Ó, Sally kislemez

1984. január 8-án születésnapi koncert. Februári Popmeccsen az Év együttese és meglepetése az R-GO, az év énekese Szikora Róbert . Március 5-én megnyílik az R-GO klub Budakalászon. Április-májusban elkészül az Amulett. Augusztusban megjelenik az R-GO újság, nyári turné, boltokban az Amulett (aranylemez) November-decemberben téli turné új gidával (Keller Betty ). December 8-9-én kettős koncert a Nemzeti Sportcsarnokban.

1985. februári Popmeccsen azÉv együttese ismét az R-GO ( egyéb díjak). Február 23-án Csiki-dam Party Budakalászon. Április-májusban elkészül a Szeretlek is nem is . Júliusban megjelenik a harmadik nagylemez (arany és platina). Augusztus-szeptember nyári turné. Szeptember 7-én koncert a Kisstadionban. Október-novemberben elkészül az Így jácctok ti zenei anyaga. November 11-én fellépés a Segít a dal segélykoncerten, ismét új gidával ( Bogdán Mariann ).

1986. január 4-én adásban az Így jácctok ti. Február 3-án születésnapi dupla koncert az Erkel Színházban a Popmeccsen tarol az R-GO. Márciusban közös R-GO-Edda klub a KEK-en. Július-augusztus nyári turné

1982-86 részletes története Riskó Géza R-GO könyvében olvasható.

"... A történet még bizonyára sokáig nem ér véget. Csak ez a könyv, melyet - a rövid múlt hátterével - pillanatfelvételnek tekinthetünk. Éppen ezért nem lehet befejezni - csak abbahagyni..."

Ezekkel a gondolatokkal zárta Riskó Géza teljes tápértékű kordokumentumát, az R-GO könyvet, mely rendkívüli ütemérzékkel látott napvilágot egy borongós novemberi délelőttön. Naná, egy ilyen zenekarnál, ahol mindig is eggyel többen értettek a ritmushangszerek kezeléséhez, mint amennyi az egy bandára eső dobosok száma általában. Jól hangzik, ám mégis igaz, hogy annak idején az illetékesek minden idők legnagyobb példányszámban elkelt hazai könnyűzenei szakirodalmának nevezték, noha nem állt érdekükben ez esetben nem az igazat állítani. Ez a tény annál is inkább izgalmas, mert ahogy a jelenlegi viszonyokat ismerjük, nem egykönnyen szárnyalja túl más kiadvány, sajna, még ez sem.

Ennyit röviden a Riskó-féle bestsellerről, és máris eljutottunk egy másik bestsellerhez, a szóban forgó zenekar Rég várok valakire című nagylemezéhez. Főleg, mert a kettő éppen egy napon jelent meg, és ez a tinédzser-pénztárcát próbáló akció lehet, hogy a véletlen műve, nem pedig "tiszta Amerika", de ez semmit nem von le értékéből"


További elõadók az alábbi témakörben:

Charlie
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
A Tátrai Band-del dolgozott, első szólóalbuma Charlie címmel 1994 tavaszán került a boltokba. Ezt további sikeralbumoik követték és követik napjainkban is...

Csepregi Éva
Zenei karrierjét a Neoton együttes tagjaként alapozta meg, a "Família" feloszlása után az Éva Neoton, illetve szóló pályafutása hozta számára a további sikereket. Rendszeres fellépő volt a Ruttkai Éva Színházban játszott daraboknak.

Delhusa Gjon
16 évesen robbant be a könnyűzenei életbe a Hegyek lánya című dallal. Az egyik legsikeresebb előadóvá vált, szinte minden napja fellépéssel volt betáblázva itthon éppúgy, mint a környező országokban. Több külföldi énekes kérte fel dalok komponálására, amiket sikeresen teljesített.

Demjén Ferenc
Demjén Ferenc az egyik, ha nem a legnépszerűbb magyar énekes, 1967 óta a magyar rockzene egyik meghatározó alakja.

Dolly Roll
Az együttes 1983-ban, a Hungária átalakulásával jött létre. Dalaik főleg a hatvanas évek olasz slágereire emlékeztetnek.

Edda
Az együttes tavaly ünnepelte 25 éves jubileumát, sikerük titka hitelességükben rejlik. Ha számokkal akarjuk jellemezn az elmúlt negyed évszázadot: 25 aranylemez, 4 platina album, 2 gyémántlemez...

Fenyő Miklós
Énekes, billentyűs, zeneszerző, szövegíró, menedzser.1967-ben megalapította a Hungária együttest. Több mint 20 éve tartó szólókarrierje alatt számos díjat gyűjtött be szakmai elismertsége jeléül.

Kovács Kati
Énekes- és színésznő. Az 1965-ös Ki Mit Tud? megnyerésével robbant be a köztudatba. További táncdalfesztiválok első helyezésével a háta mögött kapta filmszerepeit és nyert el számos díjtat a közönség és a szakma elismerése jeleként.

Nagy Feró
Énekes, gitáros, zeneszerző. 1970-től 1981-ig a Beatrice frontembere, ezt követően szólókarrierbe kezd és gyakran találkozthatunk vele szíházi darabokban is.

Republic
"Kellő helyen és időben született".Az új Zenekar egy csapásra sikeres lett, azonnal lemezszerződést kaptak. A legjobb Republic hagyományú zenei elem: az a fajta ötvözet, amelyben a punk, a hardrock és a beat legprogresszívebb motívumai a meghatározó zenei megoldások.

Szikora Róbert és az R-GO
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
Az előadót a Hungária együttes dobosaként ismerhette meg a nagyérdemű. Miután kivált onnan, megalapította az R-Go-t, ami napjainkra számos díjat és elismerést tudhat magáénak, azóta is töretlenül öregbítve az együttes és Szikora Robi hírnevét.

KFT
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia

Első Emelet
Az Első Emelet visszatért! A ’80-as évek egyik legnépszerűbb csapata újra a húrok közé csap, és 2009-től ismét bekapcsolódik a hazai könnyűzenei élet vérkeringésébe.

Ámokfutók
Biográfia, Diszkográfia
Az Ámokfutók, magyar könnyűzenei együttes egyik legismertebb dala a Szomorú szamuráj. Kozso gitáros-énekesként kezdte pályafutását egy rockzenekarban, mellyel több tehetségkutató versenyt is megnyert.

Apostol
Biográfia, Diszkográfia

Bestiák

Korda György és Balázs Klári
Mindketten aktív résztvevői a könnyűzenei életnek, a '80-as évek óta duettben szerepelnek. A mai napig szórakoztatják öregek és fiatalok tömegeit.

Dinamit
 A Dinamit magyar rockegyüttes, amely 1979-ben alakult supergroupként: Vikidál Gyula a P. Mobilból, Németh Alajos a Miniből, Szűcs Antal Gábor, Papp Gyula és Németh Gábor a Skorpióból érkezett. Bár tehetséges zenészek alkották, megítélésére rányomta a bélyeget, hogy sokan „állami rockzenekarnak” titulálták.

Mystery Gang
Hitelesen hozzák a kor manírjait, stílusuk színes, a rockabilly és a rock and roll mellé bejött a garage és a modern nagyváros lüktetését hozó jungle hatás is.

Csonka András, D. Nagy Lajos, Gergely Róbert, Hevesi Tamás, Pataky Attila, Soltész Rezső, Szandi, Szűcs Judith, Varga Miklós, Vikidál Gyula, Vincze Lilla, Majsai Gábor

Joyride Koncert, Tel.:+3630-781-5926
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Mûsorszervezés