Joyride Koncert

Fellépések, mûsorok szervezése, elõadó-
mûvészek közvetítése, koncert- és mûsorszervezés

Rólunk , Feltételek , Elérhetõség

Nosztalgia / Republic / Biográfia
Szerzõdési- és megrendelési feltételeinkrõl itt tájékozódhat. Ügyfélszolgálat: +3630-781-5926 (Kocsán Petra)

Republic
Republic kellő helyen és időben született.

Az 1989. október 23-i esemény, az új államforma, a Köztársaság kikiáltását követő időszak egy új, a maga öntörvényű rendszerváltozását megvalósító zenekar születésének időszaka. A végleges időpont 1990 február vége - a Hal jegyében. A Hal, kis emberkét körülhatároló formájával, a zenekar-alapítók legjellemzőbb jele.

Az új Zenekar egy csapásra sikeres lett. Pontosan a 67-es út kezdeténél, Lellén egy szabadtéri színpadon, az 1990-ben rendezett fesztiválon a „Repül a bálna” című dalukkal nyertek. Azonnal lemezszerződést kaptak és még az ősszel elkészítették első nagylemezüket.
Népszerűségük attól kezdve töretlen.

2000. november 15-én jelent meg legújabb albumuk, „Só és cukor” címmel. A tizedik évben a zenei hangzás és a design párhuzamos korszerűsítése és átformálása volt a Republic szándéka (természetes óvatossággal) megtartva a legjobb Republic hagyományú zenei elemeket, azt a fajta ötvözetet, amelyben a punk, a hardrock és a beat legprogresszívebb motívumai a meghatározó zenei megoldások.
Az éles-fülű zenei „műélvező” az album hallgatása közben ezekkel a zenei stílus-ízekkel találkozhat lépten-nyomon, mégis azt érezve, hogy a ráhúzhatatlan kategóriák szintéziseként - egységes zenei élményt adó, azonos hullámzású érzelmi rezonanciákat keltő - egy művel találkozik és marad vele, reméljük jó sokáig.

A változás igényesebb keresői számára hamar feltűnhet, hogy ezen az albumon a Republic tagjai külön-külön is zene- és szövegírói oldalukról mutatkoznak meg Cipővel közös hullámhosszon és tolmácsolásában. Cipő jóleső elégedettségét társai szerzeményei iránt háttér-információinkból tudhatjuk meg, amelyek szerint több dalát eltette a zenekar későbbi albumaira, azért hogy zenésztársai szerzeményei minél előbb ezen az albumon mutatkozhassanak be.

A zenei hangzás korszerűsödésében meghatározó Tóth Zoli dalainak súlya, aki világzenei ízeket is megjelenített „Andante” című opusában, ahol kivételesen női hang is hallható a tekerőlant kísérete mellett. Másik kiemelkedő művének az „Ég veled most” című dalt nevezhetjük, amelyben szimfonikusokkal, vonószenekarral kísérve adja elő Cipő a dalt. Az „Ég veled most” rádiós verzióját tervezi a zenekar a kiadóval közösen, további 3-4 dal mellett újabb kislemezen kiadni, remélve, hogy a dal tetőpontján megszólaló - a szívek találkozására utaló - sorok a fiatalabb és az érettebb hölgy-hallgatók körében is különösen lélekbe-búvó lesz.
A kiadó és az együttes közös megítélése szerint biztosan számíthatunk arra, hogy a Republic kiadói „hazatérése” egyfajta alkotói, finom megújulást is hozott a dalok születésének körülményeiben, a zenekar új időszámítása is elkezdődhet hallgatótáboruk örömére.

A Republic továbbra is még inkább meghatározó, állandó főszereplője a hazai könnyűzenei életünknek.


További elõadók az alábbi témakörben:

Charlie
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
A Tátrai Band-del dolgozott, első szólóalbuma Charlie címmel 1994 tavaszán került a boltokba. Ezt további sikeralbumoik követték és követik napjainkban is...

Csepregi Éva
Zenei karrierjét a Neoton együttes tagjaként alapozta meg, a "Família" feloszlása után az Éva Neoton, illetve szóló pályafutása hozta számára a további sikereket. Rendszeres fellépő volt a Ruttkai Éva Színházban játszott daraboknak.

Delhusa Gjon
16 évesen robbant be a könnyűzenei életbe a Hegyek lánya című dallal. Az egyik legsikeresebb előadóvá vált, szinte minden napja fellépéssel volt betáblázva itthon éppúgy, mint a környező országokban. Több külföldi énekes kérte fel dalok komponálására, amiket sikeresen teljesített.

Demjén Ferenc
Demjén Ferenc az egyik, ha nem a legnépszerűbb magyar énekes, 1967 óta a magyar rockzene egyik meghatározó alakja.

Dolly Roll
Az együttes 1983-ban, a Hungária átalakulásával jött létre. Dalaik főleg a hatvanas évek olasz slágereire emlékeztetnek.

Edda
Az együttes tavaly ünnepelte 25 éves jubileumát, sikerük titka hitelességükben rejlik. Ha számokkal akarjuk jellemezn az elmúlt negyed évszázadot: 25 aranylemez, 4 platina album, 2 gyémántlemez...

Fenyő Miklós
Énekes, billentyűs, zeneszerző, szövegíró, menedzser.1967-ben megalapította a Hungária együttest. Több mint 20 éve tartó szólókarrierje alatt számos díjat gyűjtött be szakmai elismertsége jeléül.

Kovács Kati
Énekes- és színésznő. Az 1965-ös Ki Mit Tud? megnyerésével robbant be a köztudatba. További táncdalfesztiválok első helyezésével a háta mögött kapta filmszerepeit és nyert el számos díjtat a közönség és a szakma elismerése jeleként.

Nagy Feró
Énekes, gitáros, zeneszerző. 1970-től 1981-ig a Beatrice frontembere, ezt követően szólókarrierbe kezd és gyakran találkozthatunk vele szíházi darabokban is.

Republic
"Kellő helyen és időben született".Az új Zenekar egy csapásra sikeres lett, azonnal lemezszerződést kaptak. A legjobb Republic hagyományú zenei elem: az a fajta ötvözet, amelyben a punk, a hardrock és a beat legprogresszívebb motívumai a meghatározó zenei megoldások.

Szikora Róbert és az R-GO
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
Az előadót a Hungária együttes dobosaként ismerhette meg a nagyérdemű. Miután kivált onnan, megalapította az R-Go-t, ami napjainkra számos díjat és elismerést tudhat magáénak, azóta is töretlenül öregbítve az együttes és Szikora Robi hírnevét.

KFT
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia

Első Emelet
Az Első Emelet visszatért! A ’80-as évek egyik legnépszerűbb csapata újra a húrok közé csap, és 2009-től ismét bekapcsolódik a hazai könnyűzenei élet vérkeringésébe.

Ámokfutók
Biográfia, Diszkográfia
Az Ámokfutók, magyar könnyűzenei együttes egyik legismertebb dala a Szomorú szamuráj. Kozso gitáros-énekesként kezdte pályafutását egy rockzenekarban, mellyel több tehetségkutató versenyt is megnyert.

Apostol
Biográfia, Diszkográfia

Bestiák

Korda György és Balázs Klári
Mindketten aktív résztvevői a könnyűzenei életnek, a '80-as évek óta duettben szerepelnek. A mai napig szórakoztatják öregek és fiatalok tömegeit.

Dinamit
 A Dinamit magyar rockegyüttes, amely 1979-ben alakult supergroupként: Vikidál Gyula a P. Mobilból, Németh Alajos a Miniből, Szűcs Antal Gábor, Papp Gyula és Németh Gábor a Skorpióból érkezett. Bár tehetséges zenészek alkották, megítélésére rányomta a bélyeget, hogy sokan „állami rockzenekarnak” titulálták.

Mystery Gang
Hitelesen hozzák a kor manírjait, stílusuk színes, a rockabilly és a rock and roll mellé bejött a garage és a modern nagyváros lüktetését hozó jungle hatás is.

Soltész Rezső, Szandi, Szűcs Judith, Varga Miklós, Vikidál Gyula, Vincze Lilla, Majsai Gábor, Csonka András, D. Nagy Lajos, Gergely Róbert, Hevesi Tamás, Pataky Attila

Joyride Koncert, Tel.:+3630-781-5926
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Mûsorszervezés