Joyride Koncert

Fellépések, mûsorok szervezése, elõadó-
mûvészek közvetítése, koncert- és mûsorszervezés

Rólunk , Feltételek , Elérhetõség

Nosztalgia / Gergely Róbert / Biográfia
Szerzõdési- és megrendelési feltételeinkrõl itt tájékozódhat. Ügyfélszolgálat: +3630-781-5926 (Kocsán Petra)

Gergely Róbert
Gergely Róbert személyiségében szerencsésen ötvöződik a tehetség és a muzsika iránti véget nem érő határtalan szenvedély. A muzsika szeretete már a Színház és Filmművészeti Főiskolán is megmutatkozott, ahol az operett-musical osztály állandó vendége volt, valamint folyamatos gitár-és énekoktatáson vett részt.

Zenei és színészi képességének kamatoztatására elsőként a Pécsi Nemzeti Színházban kapott lehetőséget, ahol a Chicago, a Vértestvérek és A kaktusz virága című musicelekben , valamint egyéb zenés darabokban lépett fel.
Ezt követte pályájának következő mérföldköveként Budapesten a Rock színház (Sztárcsináló, West Side Story) majd a Fővárosi Operettszínház. Érdemes egy kicsit elidőzni Robi karrierjének ezen állomásánál, hiszen az Operettszínházbeli szerepek már egy befutott színész- énekes kiemelkedő képességéről vallanak.
Főszerepeket tudhatott magáénak olyan sikeres darabokban, mint a Hegedűs a háztetőn, Ének az esőben vagy a Crazy for you.

A 80-as évek végén Zoltán Erika felkérésére lépett először színre a popzene világában. Az énekesnővel énekelt duett sikere vezette a popszakmába.
Robi soha nem gondolta, hogy sikert érhet el, mint popénekes. Ennek ellenére nem csoda, hogy egy ilyen kiemelkedő képzettségű és tehetségű előadó ezen a területen sem okozott csalódást senkinek.

Egy film, egy dal: "Emmanuelle". Robi első önálló popzenei próbálkozása minden várakozást felülmúl, egy csapásra ismert és sikeres lett.
A popzenei gépezet beindult, három lemezszerződés követte egymást a Magneotonnál. Országos turnék, különlegesen koreografált koncertek, valamint számos TV felvétel fémjelzik az elmúlt évek munkáját.

A popszakmai sikerek hatására színházi felkéréseinek száma is megnőtt, 1992-ben az év musicalszínészévé választották.
Popzenei eredményeinek elismeréseként 1993-ban megkapta az Aranyzsiráf díjat, valamint az EM-ER-TON díjat a legjobb férfi előadó kategóriában.
Hat év alatt (1991-től 1997-ig) hét szólóalbumot készített.

1997-ben kiadott "Mr. Emanuelle" című nagylemeze után Gergely Róbert visszatért a színházhoz. Fellépett a "Szex a lelke mindennek" című darabban a Vidám színpadon, szerepelt a Tiroli színház "Piaf"-jában, valamint országos turnén vett részt a Csipkerózsika című mesemusicallel.
Négy évig nem is jelentkezett új albummal. 2000. tavaszára beérett az alkotói szünet gyümölcse és megjelent "Ő" című világslágereket feldolgozó nagylemeze. Az albumon olyan világsztárok számait hallhatjuk magyarul, mint Stevie Wonder, Cliff Richard, Belafonte, Elvis Presley, The Platters José Feliciano, vagy a címadó dal a "She" eredeti előadója Charles Aznavour. A 13 dalt tartalmazó album zenei producere Végvári Ádám volt.
Ádámmal együttműködve hatalmas ingyenkoncertet adott az árvízkárosultaknak. Ebből is látszik, hogy aszíve is a helyén van, a hatalmas sikerek ellenére sem dobta sutba jóindulatát és szolidaritását.

Gergely Róbert saját vallomása szerint igen közel állnak a szívéhez a romantikus, dallamos olasz zenék. Az Ő című albumon több ilyen dal is található. Ja, és persze nem veti meg a művész úr az olasz konyhát sem. Otthon maga is készít ételeket. Nyáron fagyit eszik fagyival. Szereti a sört is, de csak alkohol nélkül.
Gyermekkora óta fél a sötétben. Kisfia is így van ezzel, még az apa nyugtató szavai sem hatnak rá. Lássuk be, ez természetes, hiszen a gyerekek sokmindent megéreznek, főleg azokon, akiket szeretnek.

A népszerű énekes mindenhol, minden időben gyakorol. Akkor is énekel például, amikor éppen az iskolába tartanak kisfiával. Simon nagy figyelemmel és elbűvölve hallgatja apukáját, s bizony már ő is megtanult néhány számot.
Az énekes 2001-ben 43 éves lett. Epertortát kapott szülinapjára. Kisfia pedig ajándékképpen felmondta édesapjának a szorzótáblát - hibátlanul!
Robi szereti az öltözködésben a sportosan elegáns viseletet. Valljuk be, ez bizony kényelmes is.

Játék terén csak nyerni szeret, de nem esik kétségbe akkor sem, ha véletlenül kudarc
éri.


További elõadók az alábbi témakörben:

Charlie
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
A Tátrai Band-del dolgozott, első szólóalbuma Charlie címmel 1994 tavaszán került a boltokba. Ezt további sikeralbumoik követték és követik napjainkban is...

Csepregi Éva
Zenei karrierjét a Neoton együttes tagjaként alapozta meg, a "Família" feloszlása után az Éva Neoton, illetve szóló pályafutása hozta számára a további sikereket. Rendszeres fellépő volt a Ruttkai Éva Színházban játszott daraboknak.

Delhusa Gjon
16 évesen robbant be a könnyűzenei életbe a Hegyek lánya című dallal. Az egyik legsikeresebb előadóvá vált, szinte minden napja fellépéssel volt betáblázva itthon éppúgy, mint a környező országokban. Több külföldi énekes kérte fel dalok komponálására, amiket sikeresen teljesített.

Demjén Ferenc
Demjén Ferenc az egyik, ha nem a legnépszerűbb magyar énekes, 1967 óta a magyar rockzene egyik meghatározó alakja.

Dolly Roll
Az együttes 1983-ban, a Hungária átalakulásával jött létre. Dalaik főleg a hatvanas évek olasz slágereire emlékeztetnek.

Edda
Az együttes tavaly ünnepelte 25 éves jubileumát, sikerük titka hitelességükben rejlik. Ha számokkal akarjuk jellemezn az elmúlt negyed évszázadot: 25 aranylemez, 4 platina album, 2 gyémántlemez...

Fenyő Miklós
Énekes, billentyűs, zeneszerző, szövegíró, menedzser.1967-ben megalapította a Hungária együttest. Több mint 20 éve tartó szólókarrierje alatt számos díjat gyűjtött be szakmai elismertsége jeléül.

Kovács Kati
Énekes- és színésznő. Az 1965-ös Ki Mit Tud? megnyerésével robbant be a köztudatba. További táncdalfesztiválok első helyezésével a háta mögött kapta filmszerepeit és nyert el számos díjtat a közönség és a szakma elismerése jeleként.

Nagy Feró
Énekes, gitáros, zeneszerző. 1970-től 1981-ig a Beatrice frontembere, ezt követően szólókarrierbe kezd és gyakran találkozthatunk vele szíházi darabokban is.

Republic
"Kellő helyen és időben született".Az új Zenekar egy csapásra sikeres lett, azonnal lemezszerződést kaptak. A legjobb Republic hagyományú zenei elem: az a fajta ötvözet, amelyben a punk, a hardrock és a beat legprogresszívebb motívumai a meghatározó zenei megoldások.

Szikora Róbert és az R-GO
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
Az előadót a Hungária együttes dobosaként ismerhette meg a nagyérdemű. Miután kivált onnan, megalapította az R-Go-t, ami napjainkra számos díjat és elismerést tudhat magáénak, azóta is töretlenül öregbítve az együttes és Szikora Robi hírnevét.

KFT
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia

Első Emelet
Az Első Emelet visszatért! A ’80-as évek egyik legnépszerűbb csapata újra a húrok közé csap, és 2009-től ismét bekapcsolódik a hazai könnyűzenei élet vérkeringésébe.

Ámokfutók
Biográfia, Diszkográfia
Az Ámokfutók, magyar könnyűzenei együttes egyik legismertebb dala a Szomorú szamuráj. Kozso gitáros-énekesként kezdte pályafutását egy rockzenekarban, mellyel több tehetségkutató versenyt is megnyert.

Apostol
Biográfia, Diszkográfia

Bestiák

Korda György és Balázs Klári
Mindketten aktív résztvevői a könnyűzenei életnek, a '80-as évek óta duettben szerepelnek. A mai napig szórakoztatják öregek és fiatalok tömegeit.

Dinamit
 A Dinamit magyar rockegyüttes, amely 1979-ben alakult supergroupként: Vikidál Gyula a P. Mobilból, Németh Alajos a Miniből, Szűcs Antal Gábor, Papp Gyula és Németh Gábor a Skorpióból érkezett. Bár tehetséges zenészek alkották, megítélésére rányomta a bélyeget, hogy sokan „állami rockzenekarnak” titulálták.

Mystery Gang
Hitelesen hozzák a kor manírjait, stílusuk színes, a rockabilly és a rock and roll mellé bejött a garage és a modern nagyváros lüktetését hozó jungle hatás is.

Csonka András, D. Nagy Lajos, Gergely Róbert, Hevesi Tamás, Pataky Attila, Soltész Rezső, Szandi, Szűcs Judith, Varga Miklós, Vikidál Gyula, Vincze Lilla, Majsai Gábor

Joyride Koncert, Tel.:+3630-781-5926
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Mûsorszervezés