Joyride Koncert

Fellépések, mûsorok szervezése, elõadó-
mûvészek közvetítése, koncert- és mûsorszervezés

Rólunk , Feltételek , Elérhetõség

Nosztalgia / Delhusa Gjon / Biográfia
Szerzõdési- és megrendelési feltételeinkrõl itt tájékozódhat. Ügyfélszolgálat: +3630-781-5926 (Kocsán Petra)

Delhusa Gjon
Az 1971-ben megrendezett Popfesztiválon 16 évesen robbant be a könnyûzenei életbe a „Hegyek lánya” címû dallal.

Igen hamar az egyik legnépszerûbb énekes lett az országban. 1972-ben 4 kislemeze és 1 nagylemeze került kiadásra. Valamennyi aranylemez lett. Még ebben az évben felfigyelt rá az „AMIGA” lemezkiadó vállalat, mely az akkori NDK legjelentõsebb lemezgyártója volt. A lemeztársaság felkérte német nyelvû lemez készítésére, amely óriási siker, és még 1974-ben megkapta a dresdai fesztivál NBI nagydíját, ami a legnagyobb sajtódíj az NDK-ban.

1975-ben az év énekesének választották az NDK-ban, ami azért számított nagy sikernek, mert e díjat eddig külföldi énekes nem nyerte el. Elsõ lemeze az NDK-ban is rekordnak számított, mivel 500.000 !!! példányban kelt el.

1980-ig részt vett valamennyi jelentõs Kelet-Európai fesztiválon, melyekrõl mindenünnen díjakkal tért haza. (elõadói, szerzõi díjak, stb.)

Több külföldi énekes kérte fel dalok komponálására, amiket sikeresen teljesített.
Zenét szerzett Demis Russous számára, Goldi Ens –nek és a Goombay Dance Band együttesnek.

1980-ban a nyugat-német „TELDEC” multinacionális lemezcéggel kötött 3 éves szerzõdést. Az együttmûködés jóra sikerült, olyannyira, hogy a cég 1983-ban újabb 3 éves szerzõdést ajánlott fel, de azzal a feltétellel, hogy az elõadó letelepedik Németországban. Ezt nem vállalta, inkább leszerzõdött hazánk egyetlen lemezkiadó vállalatánál, a Hungarotonnál, ahol 4 nagylemeze jelent meg.

1988-ban kiadója benevezte egy Kubában megrendezett dalversenyre, ahol a legjobb
zeneszerzõ díját nyerte el.

Ezután sorban következtek a fesztiválok. Járt a Holland Antillákon, Curacao szigetén, utána Közép-Amerikában, ahol a legjobb elõadó díját kapta meg, majd Chilében, a „Vinja del mare” fesztiválon, ahol Gloria Estefan mellett bejutott a döntõbe.

Itthon idõközben megalakultak az elsõ önálló lemezkiadók. Az egyik ilyen, a Rákóczi jelentette meg 1989 decemberében „Csavargó” címû lemezét, amely szinte soha nem látott sikert ért el. Pár hónap alatt aranylemez lett, 1991 elején elérte a 100.000 példányt, azaz platinalemez lett.

Még 1989-ben megkapta a Magyar Rádió „Emerton” díját.
Az egyik legsikeresebb elõadóvá vált, szinte minden napja fellépéssel volt betáblázva itthon éppúgy, mint a környezõ országokban. Ez idõtõl kezdve a hazai piacon is sorra jelentek meg a magánkiadók, a következõ évek hozzájuk kötõdnek.


További elõadók az alábbi témakörben:

Charlie
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
A Tátrai Band-del dolgozott, első szólóalbuma Charlie címmel 1994 tavaszán került a boltokba. Ezt további sikeralbumoik követték és követik napjainkban is...

Csepregi Éva
Zenei karrierjét a Neoton együttes tagjaként alapozta meg, a "Família" feloszlása után az Éva Neoton, illetve szóló pályafutása hozta számára a további sikereket. Rendszeres fellépő volt a Ruttkai Éva Színházban játszott daraboknak.

Delhusa Gjon
16 évesen robbant be a könnyűzenei életbe a Hegyek lánya című dallal. Az egyik legsikeresebb előadóvá vált, szinte minden napja fellépéssel volt betáblázva itthon éppúgy, mint a környező országokban. Több külföldi énekes kérte fel dalok komponálására, amiket sikeresen teljesített.

Demjén Ferenc
Demjén Ferenc az egyik, ha nem a legnépszerűbb magyar énekes, 1967 óta a magyar rockzene egyik meghatározó alakja.

Dolly Roll
Az együttes 1983-ban, a Hungária átalakulásával jött létre. Dalaik főleg a hatvanas évek olasz slágereire emlékeztetnek.

Edda
Az együttes tavaly ünnepelte 25 éves jubileumát, sikerük titka hitelességükben rejlik. Ha számokkal akarjuk jellemezn az elmúlt negyed évszázadot: 25 aranylemez, 4 platina album, 2 gyémántlemez...

Fenyő Miklós
Énekes, billentyűs, zeneszerző, szövegíró, menedzser.1967-ben megalapította a Hungária együttest. Több mint 20 éve tartó szólókarrierje alatt számos díjat gyűjtött be szakmai elismertsége jeléül.

Kovács Kati
Énekes- és színésznő. Az 1965-ös Ki Mit Tud? megnyerésével robbant be a köztudatba. További táncdalfesztiválok első helyezésével a háta mögött kapta filmszerepeit és nyert el számos díjtat a közönség és a szakma elismerése jeleként.

Nagy Feró
Énekes, gitáros, zeneszerző. 1970-től 1981-ig a Beatrice frontembere, ezt követően szólókarrierbe kezd és gyakran találkozthatunk vele szíházi darabokban is.

Republic
"Kellő helyen és időben született".Az új Zenekar egy csapásra sikeres lett, azonnal lemezszerződést kaptak. A legjobb Republic hagyományú zenei elem: az a fajta ötvözet, amelyben a punk, a hardrock és a beat legprogresszívebb motívumai a meghatározó zenei megoldások.

Szikora Róbert és az R-GO
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
Az előadót a Hungária együttes dobosaként ismerhette meg a nagyérdemű. Miután kivált onnan, megalapította az R-Go-t, ami napjainkra számos díjat és elismerést tudhat magáénak, azóta is töretlenül öregbítve az együttes és Szikora Robi hírnevét.

KFT
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia

Első Emelet
Az Első Emelet visszatért! A ’80-as évek egyik legnépszerűbb csapata újra a húrok közé csap, és 2009-től ismét bekapcsolódik a hazai könnyűzenei élet vérkeringésébe.

Ámokfutók
Biográfia, Diszkográfia
Az Ámokfutók, magyar könnyűzenei együttes egyik legismertebb dala a Szomorú szamuráj. Kozso gitáros-énekesként kezdte pályafutását egy rockzenekarban, mellyel több tehetségkutató versenyt is megnyert.

Apostol
Biográfia, Diszkográfia

Bestiák

Korda György és Balázs Klári
Mindketten aktív résztvevői a könnyűzenei életnek, a '80-as évek óta duettben szerepelnek. A mai napig szórakoztatják öregek és fiatalok tömegeit.

Dinamit
 A Dinamit magyar rockegyüttes, amely 1979-ben alakult supergroupként: Vikidál Gyula a P. Mobilból, Németh Alajos a Miniből, Szűcs Antal Gábor, Papp Gyula és Németh Gábor a Skorpióból érkezett. Bár tehetséges zenészek alkották, megítélésére rányomta a bélyeget, hogy sokan „állami rockzenekarnak” titulálták.

Mystery Gang
Hitelesen hozzák a kor manírjait, stílusuk színes, a rockabilly és a rock and roll mellé bejött a garage és a modern nagyváros lüktetését hozó jungle hatás is.

Csonka András, D. Nagy Lajos, Gergely Róbert, Hevesi Tamás, Pataky Attila, Soltész Rezső, Szandi, Szűcs Judith, Varga Miklós, Vikidál Gyula, Vincze Lilla, Majsai Gábor

Joyride Koncert, Tel.:+3630-781-5926
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Mûsorszervezés