Joyride Koncert

Fellépések, mûsorok szervezése, elõadó-
mûvészek közvetítése, koncert- és mûsorszervezés

Rólunk , Feltételek , Elérhetõség

Nosztalgia / Csonka András / Biográfia
Szerzõdési- és megrendelési feltételeinkrõl itt tájékozódhat. Ügyfélszolgálat: +3630-781-5926 (Kocsán Petra)

Csonka András
A Bak jegyében, egészen pontosan 1965. január 16-án született, reggel 8 óra 56 perckor. Saját bevallása szerint kicsi korától kezdve színésznek készült. Rövid ideig ugyan szeretett volna fodrász lenni, de aztán hirtelen nagyon megnőtt (ma 188 cm), úgyhogy lebeszélték róla. Néhány hétig, pedig semmi másra nem vágyott, mint arra, hogy vezethesse Budapest egyik különleges járművét, a budai hegyekben közlekedő piros fogaskerekű vasutat.

A színészet iránti vonzódása azonban mindennél erősebbnek bizonyult, talán nem véletlenül, hiszen András édesapja is sikeres színművész volt s így ő már gyermekkorában is beleszimatolhatott a színház varázsos világába. Első művészi próbálkozásai még otthon zajlottak, a bárszekrény tükrös polcánál, ahol is bábelőadásokat vezetett elő családja számára, a gimnáziumban viszont már tagja volt az ottani színjátszó körnek, s így nem is vezethetett máshová az útja, mint a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, ahová viszont csak harmadik nekifutásra vették fel. András addig sem pocsékolta idejét, szorgalmasan látogatta a Nemzeti Színház Stúdióját, amúgy előtanulmányként. Végül is 1990-ben szerzett színészdiplomát a Főiskolán, s ezután rögtön szerződés várta az egyik budapesti színháznál, a Vidám Színpadon, ahol azóta is számos vígjátékban nevettette már a közönséget. 1991-ben viszont hivatalos munkahelye a Magyar Televízió akkor indult szappanoperája, a Família KFT. lett, amely egy meglehetősen bolondos életű család mindennapjait és kalandjait mutatta be hét éven keresztül nagy-nagy sikerrel.

Ebben András Picit játszotta, a család fiának s lányának házibarátját. Ez a szerep hihetetlen népszerűséget, rengeteg élményt és szeretetet adott neki, nem beszélve új becenevéről, a Piciről, amely a Famíliás évek alatt ragadt rá. András ez idő alatt szorgalmasan járt énektanárhoz is, s tudását kamatoztatta a Grease, a Hair, és a Kapj el! (They are playing our song) c. musicalek főszerepeiben is. Majd Budapesten, az Operettszínházban és a Győri Nemzeti Színházban is rock and roll-hangulatba került, hiszen remek szerepet kapott a Hotel Menthol című rock and roll-musicalben. Persze ez idő alatt sem tétlenkedett: Győrben a Hello, Dolly! c. musicalben játszott, Szegeden, pedig a Csókos asszony c. operettben. Ez utóbbi díjat is hozott számára, a 2000-es év Operett találkozójának legjobb táncoskomikusi díját nyerte el. Jelenleg is újabb bemutatóra készül, a Funny Girl egyik fontos szerepét játssza majd ősztől az újjáépült Budapesti Operettszínházban.
Régi vágya volt, hogy prózai és zenés szerepei mellett más területeken is kipróbálhassa magát. Ezek az álmai szép sorban mind valóra is váltak. Gyerekkori vágya volt az is, hogy egyszer lehessen egy önálló lemeze. 1997. őszére ez a terv is valóra vált, első albumának az "Egy pici szerelem" címet adta, s ezen a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek slágerei, úgymond az ő kamaszkorának legszebb dalai közül válogatott. A lemez fantasztikus tempóban, a megjelenést követő egy hónapon belül aranylemez lett, videóklipjét naponta többször vetítették a nézők kívánsága alapján. 1998-ban jött a folytatás, egyelőre szintén feldolgozásdalokkal, hiszen még annyi kedvenc dala van! 2001. február 14-én viszont már egy olyan album jelent meg, amelyen új szerzemények váltogatják egymást nagy kedvencekkel. A Ding-dong hamar a rajongók szívébe lopta magát, előkelő helyet biztosítva András harmadik albumának a hivatalos: lemezkiadói listán is.

2003 nyarán jelent meg legutóbbi, "Ha szerelem nincs, nincs boldogság" című lemeze, mely követi az előző albumok legjobb hagyományait.

A műsorvezetés szintén szerepelt Csonka András álmai között. Kipróbálhatta magát a Magyar Rádió éjszakai műsorának mikrofonjánál is, illetve az egyik legnépszerűbb magyar televíziós show-man vendég műsorvezetőjeként is. Ezeknek a sikereknek aztán a megkoronázása lett az, hogy 1997. végén felkérést kapott, hogy legyen ő az állandó műsorvezetője a TV 2 KIFUTÓ c. produkciójának, amely népszerűségét még tovább növelte. Rövid képernyős szünet után máris jött a következő felkérés, így András 2000. tavaszától tagja lett az RTL Klub Reggeli vidám műsorvezetői csapatának is. Népszerűsége töretlen, ő mégsem változik. Továbbra is lelkesen, szeretettel teszi a dolgát, amelyből számára szinte soha nincsen


További elõadók az alábbi témakörben:

Charlie
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
A Tátrai Band-del dolgozott, első szólóalbuma Charlie címmel 1994 tavaszán került a boltokba. Ezt további sikeralbumoik követték és követik napjainkban is...

Csepregi Éva
Zenei karrierjét a Neoton együttes tagjaként alapozta meg, a "Família" feloszlása után az Éva Neoton, illetve szóló pályafutása hozta számára a további sikereket. Rendszeres fellépő volt a Ruttkai Éva Színházban játszott daraboknak.

Delhusa Gjon
16 évesen robbant be a könnyűzenei életbe a Hegyek lánya című dallal. Az egyik legsikeresebb előadóvá vált, szinte minden napja fellépéssel volt betáblázva itthon éppúgy, mint a környező országokban. Több külföldi énekes kérte fel dalok komponálására, amiket sikeresen teljesített.

Demjén Ferenc
Demjén Ferenc az egyik, ha nem a legnépszerűbb magyar énekes, 1967 óta a magyar rockzene egyik meghatározó alakja.

Dolly Roll
Az együttes 1983-ban, a Hungária átalakulásával jött létre. Dalaik főleg a hatvanas évek olasz slágereire emlékeztetnek.

Edda
Az együttes tavaly ünnepelte 25 éves jubileumát, sikerük titka hitelességükben rejlik. Ha számokkal akarjuk jellemezn az elmúlt negyed évszázadot: 25 aranylemez, 4 platina album, 2 gyémántlemez...

Fenyő Miklós
Énekes, billentyűs, zeneszerző, szövegíró, menedzser.1967-ben megalapította a Hungária együttest. Több mint 20 éve tartó szólókarrierje alatt számos díjat gyűjtött be szakmai elismertsége jeléül.

Kovács Kati
Énekes- és színésznő. Az 1965-ös Ki Mit Tud? megnyerésével robbant be a köztudatba. További táncdalfesztiválok első helyezésével a háta mögött kapta filmszerepeit és nyert el számos díjtat a közönség és a szakma elismerése jeleként.

Nagy Feró
Énekes, gitáros, zeneszerző. 1970-től 1981-ig a Beatrice frontembere, ezt követően szólókarrierbe kezd és gyakran találkozthatunk vele szíházi darabokban is.

Republic
"Kellő helyen és időben született".Az új Zenekar egy csapásra sikeres lett, azonnal lemezszerződést kaptak. A legjobb Republic hagyományú zenei elem: az a fajta ötvözet, amelyben a punk, a hardrock és a beat legprogresszívebb motívumai a meghatározó zenei megoldások.

Szikora Róbert és az R-GO
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
Az előadót a Hungária együttes dobosaként ismerhette meg a nagyérdemű. Miután kivált onnan, megalapította az R-Go-t, ami napjainkra számos díjat és elismerést tudhat magáénak, azóta is töretlenül öregbítve az együttes és Szikora Robi hírnevét.

KFT
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia

Első Emelet
Az Első Emelet visszatért! A ’80-as évek egyik legnépszerűbb csapata újra a húrok közé csap, és 2009-től ismét bekapcsolódik a hazai könnyűzenei élet vérkeringésébe.

Ámokfutók
Biográfia, Diszkográfia
Az Ámokfutók, magyar könnyűzenei együttes egyik legismertebb dala a Szomorú szamuráj. Kozso gitáros-énekesként kezdte pályafutását egy rockzenekarban, mellyel több tehetségkutató versenyt is megnyert.

Apostol
Biográfia, Diszkográfia

Bestiák

Korda György és Balázs Klári
Mindketten aktív résztvevői a könnyűzenei életnek, a '80-as évek óta duettben szerepelnek. A mai napig szórakoztatják öregek és fiatalok tömegeit.

Dinamit
 A Dinamit magyar rockegyüttes, amely 1979-ben alakult supergroupként: Vikidál Gyula a P. Mobilból, Németh Alajos a Miniből, Szűcs Antal Gábor, Papp Gyula és Németh Gábor a Skorpióból érkezett. Bár tehetséges zenészek alkották, megítélésére rányomta a bélyeget, hogy sokan „állami rockzenekarnak” titulálták.

Mystery Gang
Hitelesen hozzák a kor manírjait, stílusuk színes, a rockabilly és a rock and roll mellé bejött a garage és a modern nagyváros lüktetését hozó jungle hatás is.

Majsai Gábor, Csonka András, D. Nagy Lajos, Gergely Róbert, Hevesi Tamás, Pataky Attila, Soltész Rezső, Szandi, Szűcs Judith, Varga Miklós, Vikidál Gyula, Vincze Lilla

Joyride Koncert, Tel.:+3630-781-5926
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Mûsorszervezés