Joyride Koncert

Fellépések, mûsorok szervezése, elõadó-
mûvészek közvetítése, koncert- és mûsorszervezés

Rólunk , Feltételek , Elérhetõség

Mulatós / Stefano
Szerzõdési- és megrendelési feltételeinkrõl itt tájékozódhat. Ügyfélszolgálat: +3630-781-5926 (Kocsán Petra)

Stefano
Információk, adatok
(Stefano :
Mulatós - Mûsorszervezés)

Kiadványok, tájékoztató

Stefano, Lakatos János

Fiatal korában az autentikus roma zenével kezdte pályafutását, melyből később a vendéglátós stílus felé húzott a szíve és igy alakult ki a mostani zenei beállítotsága. Zenéjében sokfajta zenei motívium keveredik, mint pl.: manalé, pop és a cigány zene.

Jelenleg 3 albuma jelent meg: A töröld le a könnyeimet, Ezt neked dalolom, Fujja a szél. Mindhárom album jelegzetessége, hogy a zenei motivumokat egyedien ötvözi és magyar/cigány nyelven énekel, valamint gitáron, zongorán és tamburán játszik.

2006-ban a „Trin Zhene“ címü dal (első duett L.L. Juniorral) sokáig vezette a magyar rádiós játszási listákat. Ugyanebben az évben lemzbemutató koncertet tartott a Petöfi Csarnokban.

2007-ben a harmadik lemezén található „Álomszéplány“ című dal a „Megy a gőzös“ címü film betétdala lett, melyet L.L. Juniorral együtt adtak elő és nagy sikert aratott.


2004. A töröld le a könnyeimet album CD+MC

2006. Ezt neked dalolom album CD+MC
2006. Trin Zhene dal feat. L.L. junior
2006. Első lemezbemutató koncert a Petöfi Csarnokban

2007. Fujja a szél album CD+MC
2007. Álomszéplány feat. L.L. Junior a Megy a gőzös film betétdala
2007. Második lemezbemutató koncert a Petöfi Csarnokban

2008. Jelenleg vadonatúj lemezén dolgozik.
Koncertszervezés, közvetlenül a produkciótól. Megtekint


Rövid ismertetõ
További elõadók az alábbi témakörben:

3+2
Aki a jó hangulatú mulatós zene szerelmese, annak a legjobb hír, hogy a mulatós zene atyjai visszatértek. Újra együtt a zenekar, és hatalmas lelkesedéssel vetik bele magukat a munkába.

Aradszky László
1966-ban megnyerte a rádió "Tessék választani" hangversenyét az "Isten véled édes Piroskám"- című dallal. Ekkor kezdődött az immár több mint 40 éve tartó sikersorozat, melynek eredménye, hogy több aranylemez, platinalemez és életműlemez mellett a Rock Csillagok falára is felkerült.

Lagzi Lajcsi
Lagzi Lajcsit azaz Galambos Lajost senkinek nem kell bemutatni. Dáridó, trombita, jókedv. Közkedvelt személy, ha ő színpadon van, garantált a jókedv.

Matyi és a hegedűs
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
Matyi és a Hegedűs három éve robbant be a köztudatba a nagysikerű Necsi-Necsi című dallal. Azóta túl vannak két platinalemezen, s az óta elkészült az új album, melynek címe: Lottó. A zenekar a tőle jól megszokott pörgős, mulatós, jókedvű nótáival garantáltan feldobja a bulik hangulatát.

Mc Hawer & Tekknő
A 90-es évek végén, mikor a lakodalmas techno csillagjai kihunyni készültek, MC Hawer és Benyó Miklós (Tekknő) újra életet vitt ebbe a műfajba. Bár túlzott eredetiséggel nem vádolhatók, hiszen ismert dalokról van szó, a zenei stílusuk újdonság, mulatós zene és diszkó - így együtt speciel még nem volt.

Bangó Margit
Bangó Margit, a cigánydalok királynõje, évszázadokra visszamenõleg muzsikusokat számontartó családban született Vásárosnaményben. A repertoárját meghatározó cigánydalok mellett magyar nótákat és örökzöld dalokat ad elõ.

Románcok (Jolly és a Románcok)

Márió, Postás Józsi, Sólymos Tóni, Nótár Mary, Stefano, Balázs Pali, Bódi Guszti és a Nagyecsedi Fekete Szemek, Capuccino, Csocsesz, Dupla Kávé, Füstifecskék, Kacor Feri, Kadlott Karcsi, Kredenc

Joyride Koncert, Tel.:+3630-781-5926
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Mûsorszervezés