Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Mulatós / Románcok (Jolly és a Románcok)

Románcok (Jolly és a Románcok)
Információk, adatok
(Románcok (Jolly és a Románcok) :
Mulatós - Műsorszervezés)

Kiadványok, tájékoztató

Jolly a Románcok együttes után szóló karrierbe kezdett.  A műsorban 3 táncoslánnyal járja az országot. Stílusukban keverednek a mulatós zene és dallamos, slágeres popzene elemei. Legismeretebb dalaik: Pille, pille, Táncold át az éjszakát, Virágoskert az én szívem, Ne sírj ha fáj a szíved, Virágeső, Aki minket nem szeret, Visszasírsz még minden éjszakán, Fénylő csillag, Kislány ne légy szomorú
Ajánlatkérés: Románcok (Jolly és a Románcok)

Kérem pipálja ki ezt a mezőt.
Kérem ezt a mezőt NE pipálja ki.


Rövid ismertető
3+2
Aki a jó hangulatú mulatós zene szerelmese, annak a legjobb hír, hogy a mulatós zene atyjai visszatértek. Újra együtt a zenekar, és hatalmas lelkesedéssel vetik bele magukat a munkába.

Aradszky László
1966-ban megnyerte a rádió "Tessék választani" hangversenyét az "Isten véled édes Piroskám"- című dallal. Ekkor kezdődött az immár több mint 40 éve tartó sikersorozat, melynek eredménye, hogy több aranylemez, platinalemez és életműlemez mellett a Rock Csillagok falára is felkerült.

Fekete Pákó
Pákó 1994-ben, jött Magyarországra tanulni, az ELTE jogi karára. Kedveli a Magyar mulatós dalokat, szerinte nagyon jól lehet rájuk táncolni és kongázni. A fellépések alkalmával igyekszik olyan táncos show-t csinálni amivel megmozgatja az embereket és amire szívesen emlékeznek vissza.

Lagzi Lajcsi
Lagzi Lajcsit azaz Galambos Lajost senkinek nem kell bemutatni. Dáridó, trombita, jókedv. Közkedvelt személy, ha ő színpadon van, garantált a jókedv.

Matyi és a hegedűs
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
Matyi és a Hegedűs három éve robbant be a köztudatba a nagysikerű Necsi-Necsi című dallal. Azóta túl vannak két platinalemezen, s az óta elkészült az új album, melynek címe: Lottó. A zenekar a tőle jól megszokott pörgős, mulatós, jókedvű nótáival garantáltan feldobja a bulik hangulatát.

Mc Hawer & Tekknő
A 90-es évek végén, mikor a lakodalmas techno csillagjai kihunyni készültek, MC Hawer és Benyó Miklós (Tekknő) újra életet vitt ebbe a műfajba. Bár túlzott eredetiséggel nem vádolhatók, hiszen ismert dalokról van szó, a zenei stílusuk újdonság, mulatós zene és diszkó - így együtt speciel még nem volt.

Bangó Margit
Bangó Margit, a cigánydalok királynõje, évszázadokra visszamenõleg muzsikusokat számontartó családban született Vásárosnaményben. A repertoárját meghatározó cigánydalok mellett magyar nótákat és örökzöld dalokat ad elõ.

Románcok (Jolly és a Románcok)

Balázs Pali, Bódi Guszti és a Nagyecsedi Fekete Szemek, Capuccino, Csocsesz, Dupla Kávé, Fekete Dzsoni, Füstifecskék, Kacor Feri, Kadlott Karcsi, Kredenc, Márió, Postás Józsi, Sólymos Tóni, Teki Lala, Új Tekknő, Nótár Mary, Stefano


Románcok (Jolly és a Románcok) (Mulatós)!

Joyride Koncert, Tel.:+36-1-2776017, +36-20-9329248
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Műsorszervezés