Joyride Koncert

Fellépések, mûsorok szervezése, elõadó-
mûvészek közvetítése, koncert- és mûsorszervezés

Rólunk , Feltételek , Elérhetõség

Mulatós / Nótár Mary
Szerzõdési- és megrendelési feltételeinkrõl itt tájékozódhat. Ügyfélszolgálat: +3630-781-5926 (Kocsán Petra)

Nótár Mary
Információk, adatok
(Nótár Mary :
Mulatós - Mûsorszervezés)

Kiadványok, tájékoztató

Egy igen nagy múltú zenés családból való, aki már 12 éves korától járja az országot és szórakoztatja a közönséget. Eleinte csak családi örömzenélésnek indultak a fellépései, de az idő múlásával és a sok fellépési rutinnal munkájává vált a zenélés- éneklés. Kezdetben zenekarával járta az országot, majd 2001- ben egy tehetség kutató versenyen összeismerkedett Bódi Gusztival és feleségével Margóval, akik segítségével megjelenhetett első nagylemeze Egyszer egy éjszaka címmel, ami még az igazi autentikus hangzást és dalokat tartalmazta, második nagylemezén a Hajnalcsillag című albumon már használja azokat az egyedi zenei hangzásokat és elemeket, amik az emberek között a zenéjét ismertté teszi. A harmadik nagylemez a Jeges szív hozta számára a nagy változást, amin az Itt a piros, hol a piros című szerzeménye elősegítette a produkció sikerét. Ezek után két duett lemezük jelent meg Bódy Csabi és Nótár Mary: Bódi Guszti Csillagai néven. 2007- ben ismét szólólemezzel jelentkezett Cigánylány címmel, melyen 12 saját szerzemény és egy discomix található a lemezen szereplő szerzeményekből.
Koncertszervezés, közvetlenül a produkciótól. Megtekint


Rövid ismertetõ
További elõadók az alábbi témakörben:

3+2
Aki a jó hangulatú mulatós zene szerelmese, annak a legjobb hír, hogy a mulatós zene atyjai visszatértek. Újra együtt a zenekar, és hatalmas lelkesedéssel vetik bele magukat a munkába.

Aradszky László
1966-ban megnyerte a rádió "Tessék választani" hangversenyét az "Isten véled édes Piroskám"- című dallal. Ekkor kezdődött az immár több mint 40 éve tartó sikersorozat, melynek eredménye, hogy több aranylemez, platinalemez és életműlemez mellett a Rock Csillagok falára is felkerült.

Lagzi Lajcsi
Lagzi Lajcsit azaz Galambos Lajost senkinek nem kell bemutatni. Dáridó, trombita, jókedv. Közkedvelt személy, ha ő színpadon van, garantált a jókedv.

Matyi és a hegedűs
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
Matyi és a Hegedűs három éve robbant be a köztudatba a nagysikerű Necsi-Necsi című dallal. Azóta túl vannak két platinalemezen, s az óta elkészült az új album, melynek címe: Lottó. A zenekar a tőle jól megszokott pörgős, mulatós, jókedvű nótáival garantáltan feldobja a bulik hangulatát.

Mc Hawer & Tekknő
A 90-es évek végén, mikor a lakodalmas techno csillagjai kihunyni készültek, MC Hawer és Benyó Miklós (Tekknő) újra életet vitt ebbe a műfajba. Bár túlzott eredetiséggel nem vádolhatók, hiszen ismert dalokról van szó, a zenei stílusuk újdonság, mulatós zene és diszkó - így együtt speciel még nem volt.

Bangó Margit
Bangó Margit, a cigánydalok királynõje, évszázadokra visszamenõleg muzsikusokat számontartó családban született Vásárosnaményben. A repertoárját meghatározó cigánydalok mellett magyar nótákat és örökzöld dalokat ad elõ.

Románcok (Jolly és a Románcok)

Márió, Postás Józsi, Sólymos Tóni, Nótár Mary, Stefano, Balázs Pali, Bódi Guszti és a Nagyecsedi Fekete Szemek, Capuccino, Csocsesz, Dupla Kávé, Füstifecskék, Kacor Feri, Kadlott Karcsi, Kredenc

Joyride Koncert, Tel.:+3630-781-5926
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Mûsorszervezés