Joyride Koncert

Fellépések, mûsorok szervezése, elõadó-
mûvészek közvetítése, koncert- és mûsorszervezés

Rólunk , Feltételek , Elérhetõség

3+2
Aki a jó hangulatú mulatós zene szerelmese, annak a legjobb hír, hogy a mulatós zene atyjai visszatértek. Újra együtt a zenekar, és hatalmas lelkesedéssel vetik bele magukat a munkába.

Aradszky László
1966-ban megnyerte a rádió "Tessék választani" hangversenyét az "Isten véled édes Piroskám"- című dallal. Ekkor kezdődött az immár több mint 40 éve tartó sikersorozat, melynek eredménye, hogy több aranylemez, platinalemez és életműlemez mellett a Rock Csillagok falára is felkerült.

Balázs Pali
20 évesen találkozott először a nosztalgiaslágerekkel, s e dalok előadásával lépett fel egyre több helyen. Azóta folyamatos siker kíséri életét, országos fesztiválok elmaradhatatlan fellépője.

Bangó Margit
Bangó Margit, a cigánydalok királynõje, évszázadokra visszamenõleg muzsikusokat számontartó családban született Vásárosnaményben. A repertoárját meghatározó cigánydalok mellett magyar nótákat és örökzöld dalokat ad elõ.

Bódi Guszti és a Nagyecsedi Fekete Szemek
Az együttes sikerszériája akkor indult be igazán, amikor "mulatósabb" irányt vett a muzsikájuk, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy a családi banda akkor is autentikus zenét játszott, amikor ez még nem volt ekkora divat.

Capuccino
A Capuccino együttes tagja két szombathelyi fiatalember, Gyuri és Peti. Az Együttes műfaja romantikus popzene, tartalmas, érzelemdús szövegekkel, szájharmonikával kiegészítve. Első albumuk 2004 áprilisában került a lemezboltok polcaira "Édesanyám" címmel, a Universal Music gondozásában.

Csocsesz
Jódlihoz való vonzódása már gyerekkorában elkezdődött. Bekerült a Soroksári Sváb- Parti zenekarba, ahol Lajcsi volt a zenekarvezető, járták az országot-világot. Ma Csocsesz saját zenekarával és tánckarával lép fel országszerte.

Dupla Kávé
1998-ban alakult két fővel, küldetésük: A Kárpát-medencében élő magyarság lelkének és szokásainak megfelelő többgenerációs, igényes és szórakoztató zene életre hívása. Közel hét év alatt több, mint 350.000 db eladott lemez Magyarországon!

Füstifecskék
A Füstifecskék együttes 2001 nyár végén röppent a magyar popéletbe. A magyar sztárcsinálók csak kapkodták a fejüket, miközben minden fiatal Füstifecskét követelt a diszkókban. Néhány hét alatt a hazai magyar lemezlovasok kedvence lett a csapat.

Kacor Feri
1990-ben került a boltokba első albuma, 2004-ben pedig a Kaczor sorozat 14-dik műsoros cd és kazetta, melyeken saját szerzemények, és mindig új nosztalgikus dalok hallhatók. Lemezei közül négy arany és egy platina.

Kadlott Karcsi
Ki ne ismerné a mulatós zene jeles képviselőjét, aki olyan sikerdalok előadója, mint a Se veled, se nélküled, a Sör-dal, vagy az Elrepült ez a nyár című slágerek...

Kredenc
A legújabb dance-mulatós együttes tagja két huszonéves srác, mindketten kishazájukban - Zala megyében - bulizenekarban énekeltek. A mulatós zene és a mulattatás a vérükben van. A dalok - és a Kredenc - fő ismertetőjegye a furulya, mely egyedi, különleges, magyaros ízt kölcsönöz zenéjüknek.

Lagzi Lajcsi
Lagzi Lajcsit azaz Galambos Lajost senkinek nem kell bemutatni. Dáridó, trombita, jókedv. Közkedvelt személy, ha ő színpadon van, garantált a jókedv.

Márió
Igazi charmeur, kalandor és zenész egy személyben... A harmónika segítségével sok helyre eljutott, a világ minden táján bemutatta, tehetségét. A zenész hosszas kalandozása után azonban végre hazatért, mintha érezte volna, hogy a szerencse most szülôföldjén köszönt rá...

Matyi és a hegedűs
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
Matyi és a Hegedűs három éve robbant be a köztudatba a nagysikerű Necsi-Necsi című dallal. Azóta túl vannak két platinalemezen, s az óta elkészült az új album, melynek címe: Lottó. A zenekar a tőle jól megszokott pörgős, mulatós, jókedvű nótáival garantáltan feldobja a bulik hangulatát.

Mc Hawer & Tekknő
A 90-es évek végén, mikor a lakodalmas techno csillagjai kihunyni készültek, MC Hawer és Benyó Miklós (Tekknő) újra életet vitt ebbe a műfajba. Bár túlzott eredetiséggel nem vádolhatók, hiszen ismert dalokról van szó, a zenei stílusuk újdonság, mulatós zene és diszkó - így együtt speciel még nem volt.

Nótár Mary
Egy igen nagy múltú zenés családból való, aki már 12 éves korától járja az országot és szórakoztatja a közönséget. Eleinte csak családi örömzenélésnek indultak a fellépései, de az idő múlásával és a sok fellépési rutinnal munkájává vált a zenélés- éneklés.

Postás Józsi
Imádják az emberek, és nem csak akkor, amikor a nyugdíjat kézbesíti. Népszerűségét egyébként nem kizárólag zenéjének, hanem foglalkozásának is köszönheti. Postás Józsi, a mulatós zene egyik legnépszerűbb előadója ma az országban.

Sólymos Tóni
Énekes, zenész, zeneszerző, az Express együttes frontembere. Megélt már hatvan évet, de hétköznap dolgozik, hétvégén pedig fellép. Számára a közönség szeretete az éltető erő.

Stefano
Fiatal korában az autentikus roma zenével kezdte pályafutását, melyből később a vendéglátós stílus felé húzott a szíve és igy alakult ki a mostani zenei beállítotsága. Zenéjében sokfajta zenei motívium keveredik, mint pl.: manalé, pop és a cigány zene.