Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Bach Szilvia
Foglalkozását nem könnyű definiálni. Rajongói egyszerre imádják a humoristát, a parodistát, az énekest. Férfiakat is megszégyenítő humorával bármilyenn helyzetben megállja a helyét.

Badár Sándor
Badár Sándor Színész és humorista, színpadon és a filmvásznon is feltűnő jelenség. Gyakran szerepel Fábry Sándornál vendégművészként. A stand-up comedy műfaj jeles képviselője.

Bagi-Nacsa duó
Bagi Iván és Nacsa Olivér két szeretnivaló bolondos fickó. A duó valamikor réges-régen a Mikroszkóp Színpadon kezdte pályafutását. Már akkor is sokan sejtették, hogy egyszer befutnak majd, és ők lesznek az ország kedvencei. Egy ideje, pedig saját TV műsorral is büszkélkedhetnek.

Bajor Imre
A magyar közönség a Szomszédok című sorozatból ismerte meg, ahol fodrászfiút játszott. A kabarékedvelők a kilencvenes évektől ismerhetik. Több filmben is szerepelt, de manapság legtöbben a Heti Hetes állandó vendégeként ismerik.

Balázs Péter
Jászai Mari-díjas színművész. Szerepelt - többek között - Déry: "Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról", Allen: "Játszd újra, Sam!", Shakespeare: "Lóvátett lovagok" című színdarabokban, filmekben, a "Linda" tv-sorozatban és szórakoztató műsorokban.

Böröczky József
A Mikroszkóp Színpad ismert tagja. Páratlan tehetséggel utánoz hangokat, a humorkedvelők a legkiválóbb Clinton-utánzóként ismerhetik. Kiváló színészek és humoristák mellett kiváló jelenetekben szerepelt.

Csala Zsuzsa
A Magyar Rádiókabaréban igazi veteránnak számít, hihetetlenül régen szerepel különböző jelenetekben, a kabaré szinte összes többi tagjával játszott már együtt.

Defekt Duó
Jókedv, humor, zene és rengeteg poén! Ez a kép pesti utcazenész sikerének titka. Műsorukban a felnőtt- és a gyerekközönség is aktív szereplővé válik, igazi humorbuli...

Éles István
Nyolc évesen már ismert színészeket parodizált, majd politikusokat kezdett utánozni. Ma már tekintélyes arzenállal rendelkezik hangok tekintetében. A rádiókabaréban is régóta szerepel.

Fábry Sándor
Nevéhez fűződnek nagysikerű filmek forgatókönyvei, számos újságban publikál. 1998 szeptemberétől az előbb az MTV1-en, majd az RTL Klubon kétheti műsort vezet Esti Showder címmel, amely a legnézettebb televíziós műsorok egyikévé nőtte ki magát.

Forgács Gábor
Az a színész-humorista, akit mindenki szeret. Mert egyszerűen jó a humora. Nem egygenerációs jellem és nincs az a magyar TV néző, aki nem látta volna még a Gálvölgyi Showban, a Szeszélyes Évszakokban, vagy számtalan kabaréműsorban. Forgács Gábor önálló esttel is rendelkezik 1985 óta.

Hacsek és Sajó
Beregi Péter és Heller Tamás, a Mikroszkóp Színpad sztárkomikusai. A már klasszikusnak tekinthető duó több évtizede a közönség kedvence.

Holló Színház
Fergeteges előadásaival már több mint 15 éve kápráztatják el a közönséget. A jelenlegi felállás: Galla Miklós, Bölöni Réka, Győri Péter, Molnár Csaba, Pável Miklós, Bor László

Ihos József
A nyolcvanas évektől ír a kabarénak jeleneteket. Számtalan kabarénak volt szerzője ill. társszerzője, mind a Mikroszkóp színpadon, mind a Rádiókabaréban. Az ő nevéhez fűződik Kató néni figurájának megteremtése.

Koós János
Énekes és színész is egyben, aki pályáját később paródiákkal folytatta. Pályája a Mikroszkóp Színpadon kapcsolódott össze Hofi Gézával, akivel énekes-parodista duót alakítva később számos sikeres színpadi és televíziós produkciót készítettek és mutattak be.

L'art Pour L'art
Az abszurd humort játszó L'art pour l'art Társulat 1986-ban alakult, egyedülálló produkcióikkal új színt hoztak a hazai humor, és színjátszás palettájára. Ők keltették életre a Besenyő családot, amivel fiatalok és öregek kedvenceivé váltak.

Maksa Zoltán
Korán elkezdett foglalkozni a humorral, első művét, Az edző címmel Koltai Róbert adta elő a '82-es Humorfesztiválon. Már fiatalon járta az országot Nagy Bandó Andrással, azóta több önálló estjével jelent meg országszerte, illetve a humor műfajában is büszkélkedhet több lemezzel.

Mini és Maxi
Az akrobatikus humor képviselői, műsorukat zenés effektek, helyzetkomikumok és paródiák tarkítják. A duó nem csak hazánkban, hanem Európa számos országában ismert és hódít meg egyre szélesebb körű közönséget.

Nádas György
1982 óta tevékenykedik humoristaként. Életének fordulópontja a Magyar Rádió II. Humorfesztiválja volt 1982-ben, amelyen Markos Györggyel léptek fel, és ami után a Mikroszkóp színpad azonnal szerződtette kettősüket.

Nagy Natália
Nagy Bandó András lánya, már fiatalon apja nyomdokaiba lépett. Tagja volt a L'art Pour L'art társulatnak és a Holló Színháznak, színpadon és a filmvásznon is egyaránt találkozhatunk vele.

Nagybandó András
1974-től aktív humorista, önálló estjeivel szerte az országban fellépett. 1982-ben ért el jelentős sikert a Humorfesztiválon. A rádiókabaréban számtalan monológjával ért már el sikereket.

Pölös Ürmös Duó
Pölös János és Ürmös Zsolt a Magyar Televízió "Humorista Kerestetik" c. műsorában különdíjas Pölös-Ürmös parodista duó tagjai. 1996. óta folyamatosan járják az országot kabaréműsoraikkal. A repertoáron szerepelnek paródiák (közismert politikusok, humoristák), valamint humoros riportok, jelenetek és tréfák.

Rokker Zsoltti
Erdei Sándor szavalóversenyeken kezdte a közszereplést, majd a stand-up comedy műfajban ért el sikereket. Először a "nagymuter" figurája született meg a Sláger Rádióban, majd később rocker-mentalitású unokája is színre lépett...

Sás Péter

Somogyi András

Szőke András ( Szőke Kapitány)
Szőke András 1962-ben született Szentesen. A szentesi gimnáziumban színészosztályba járt, több amatőr színházi csoportban játszott, zenekart alapított. "Gyerekkora óta foglalkozik festészettel, képzőművészeti önképzőkörök tagjaként kiállításokon is szerepelt. Tizenöt éves kora óta amatőrfilmes. A nyolcvanas évek legfontosabb filmes műhelyében, a Szomjas György vezette Kőbányai Filmstúdióban 1981-87 között, majd 1990-91-től a Közgáz Vizuális Brigádban (Czabán György, Dóka Tibor, Ganczer Sándor, Kövesdi Gábor, Pálos György, Szőke András) dolgozott. A csoport tagjaként a Tilos Rádió munkatársa is volt.

Tahi Tóth László
Zenés betétekkel színesített, változatos műsoraival láncolja magáhjoz közönségét. Több mint negyven éve tagja a Vígszínháznak. Színpadon és filmvásznon egyaránt ismert arc.