Joyride Koncert

Fellépések, mûsorok szervezése, elõadó-
mûvészek közvetítése, koncert- és mûsorszervezés

Rólunk , Feltételek , Elérhetõség

Bach Szilvia
Foglalkozását nem könnyű definiálni. Rajongói egyszerre imádják a humoristát, a parodistát, az énekest. Férfiakat is megszégyenítő humorával bármilyenn helyzetben megállja a helyét.

Badár Sándor
Badár Sándor Színész és humorista, színpadon és a filmvásznon is feltűnő jelenség. Gyakran szerepel Fábry Sándornál vendégművészként. A stand-up comedy műfaj jeles képviselője.

Bagi-Nacsa duó
Bagi Iván és Nacsa Olivér két szeretnivaló bolondos fickó. A duó valamikor réges-régen a Mikroszkóp Színpadon kezdte pályafutását. Már akkor is sokan sejtették, hogy egyszer befutnak majd, és ők lesznek az ország kedvencei. Egy ideje, pedig saját TV műsorral is büszkélkedhetnek.

Balázs Péter
Jászai Mari-díjas színművész. Szerepelt - többek között - Déry: "Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról", Allen: "Játszd újra, Sam!", Shakespeare: "Lóvátett lovagok" című színdarabokban, filmekben, a "Linda" tv-sorozatban és szórakoztató műsorokban.

Böröczky József
A Mikroszkóp Színpad ismert tagja. Páratlan tehetséggel utánoz hangokat, a humorkedvelők a legkiválóbb Clinton-utánzóként ismerhetik. Kiváló színészek és humoristák mellett kiváló jelenetekben szerepelt.

Defekt Duó
Jókedv, humor, zene és rengeteg poén! Ez a kép pesti utcazenész sikerének titka. Műsorukban a felnőtt- és a gyerekközönség is aktív szereplővé válik, igazi humorbuli...

Dombóvári István
2005 óta szerepel humoristaként. Fábry Sándor tanácsára csatlakozott a Dumaszínházhoz.

Éles István
Nyolc évesen már ismert színészeket parodizált, majd politikusokat kezdett utánozni. Ma már tekintélyes arzenállal rendelkezik hangok tekintetében. A rádiókabaréban is régóta szerepel.

Fábry Sándor
Nevéhez fűződnek nagysikerű filmek forgatókönyvei, számos újságban publikál. 1998 szeptemberétől az előbb az MTV1-en, majd az RTL Klubon kétheti műsort vezet Esti Showder címmel, amely a legnézettebb televíziós műsorok egyikévé nőtte ki magát.

Forgács Gábor
Az a színész-humorista, akit mindenki szeret. Mert egyszerűen jó a humora. Nem egygenerációs jellem és nincs az a magyar TV néző, aki nem látta volna még a Gálvölgyi Showban, a Szeszélyes Évszakokban, vagy számtalan kabaréműsorban. Forgács Gábor önálló esttel is rendelkezik 1985 óta.

Hacsek és Sajó
Beregi Péter és Heller Tamás, a Mikroszkóp Színpad sztárkomikusai. A már klasszikusnak tekinthető duó több évtizede a közönség kedvence.

Holló Színház
Fergeteges előadásaival már több mint 15 éve kápráztatják el a közönséget. A jelenlegi felállás: Galla Miklós, Bölöni Réka, Győri Péter, Molnár Csaba, Pável Miklós, Bor László

Ihos József
A nyolcvanas évektől ír a kabarénak jeleneteket. Számtalan kabarénak volt szerzője ill. társszerzője, mind a Mikroszkóp színpadon, mind a Rádiókabaréban. Az ő nevéhez fűződik Kató néni figurájának megteremtése.

L'art Pour L'art
Az abszurd humort játszó L'art pour l'art Társulat 1986-ban alakult, egyedülálló produkcióikkal új színt hoztak a hazai humor, és színjátszás palettájára. Ők keltették életre a Besenyő családot, amivel fiatalok és öregek kedvenceivé váltak.

Maksa Zoltán
Korán elkezdett foglalkozni a humorral, első művét, Az edző címmel Koltai Róbert adta elő a '82-es Humorfesztiválon. Már fiatalon járta az országot Nagy Bandó Andrással, azóta több önálló estjével jelent meg országszerte, illetve a humor műfajában is büszkélkedhet több lemezzel.

Nádas György
1982 óta tevékenykedik humoristaként. Életének fordulópontja a Magyar Rádió II. Humorfesztiválja volt 1982-ben, amelyen Markos Györggyel léptek fel, és ami után a Mikroszkóp színpad azonnal szerződtette kettősüket.

Nagy Natália
Nagy Bandó András lánya, már fiatalon apja nyomdokaiba lépett. Tagja volt a L'art Pour L'art társulatnak és a Holló Színháznak, színpadon és a filmvásznon is egyaránt találkozhatunk vele.

Nagybandó András
1974-től aktív humorista, önálló estjeivel szerte az országban fellépett. 1982-ben ért el jelentős sikert a Humorfesztiválon. A rádiókabaréban számtalan monológjával ért már el sikereket.

Pölös Ürmös Duó
Pölös János és Ürmös Zsolt a Magyar Televízió "Humorista Kerestetik" c. műsorában különdíjas Pölös-Ürmös parodista duó tagjai. 1996. óta folyamatosan járják az országot kabaréműsoraikkal. A repertoáron szerepelnek paródiák (közismert politikusok, humoristák), valamint humoros riportok, jelenetek és tréfák.

Rokker Zsoltti
Erdei Sándor szavalóversenyeken kezdte a közszereplést, majd a stand-up comedy műfajban ért el sikereket. Először a "nagymuter" figurája született meg a Sláger Rádióban, majd később rocker-mentalitású unokája is színre lépett...

Szőke András ( Szőke Kapitány)
Szőke András 1962-ben született Szentesen. A szentesi gimnáziumban színészosztályba járt, több amatőr színházi csoportban játszott, zenekart alapított. "Gyerekkora óta foglalkozik festészettel, képzőművészeti önképzőkörök tagjaként kiállításokon is szerepelt. Tizenöt éves kora óta amatőrfilmes. A nyolcvanas évek legfontosabb filmes műhelyében, a Szomjas György vezette Kőbányai Filmstúdióban 1981-87 között, majd 1990-91-től a Közgáz Vizuális Brigádban (Czabán György, Dóka Tibor, Ganczer Sándor, Kövesdi Gábor, Pálos György, Szőke András) dolgozott. A csoport tagjaként a Tilos Rádió munkatársa is volt.

Tahi Tóth László
Zenés betétekkel színesített, változatos műsoraival láncolja magáhjoz közönségét. Több mint negyven éve tagja a Vígszínháznak. Színpadon és filmvásznon egyaránt ismert arc.