Joyride Koncert

Fellépések, mûsorok szervezése, elõadó-
mûvészek közvetítése, koncert- és mûsorszervezés

Rólunk , Feltételek , Elérhetõség

100 Folk Celsius
Zenei stílusukat a country és a bluegrass határozta meg. A Paff, a bűvös sárkány (1984) és A nagy ho-ho horgász (1986) aranylemez lett, és ezzel a két lemezzel a zenekar működése kissé új irányt vett: a stílus megtartásával, a felnőtteknek szóló koncertek mellett, kezdtek megjelenni a gyermekek részére készült műsorok.

Arcfestés
Csak egy kis smink és a gyerekek máris kedvenc hősük, vagy szeretett állatfigurájuk helyébe képzelhetik magukat.

Bóbita együttes
Vidám gyerekzene az egész családnak. Az együttes nagysikerű gyermekdalait hallgatva a szülőknek is lehetősége nyílik megtapasztalni azt a fantasztikus érzést, amit gyermekük felhőtlen kacagása okoz.

Bohócműsor
A legviccesebb és legszórakoztatóbb programok, hiszen ki ne szeretné a krumpliorrú, hatalmas cipőjű, színes "jelenségek" műsorait!

Bojtorján együttes
A műsor 4-12 év közötti gyerekek számára ajánlott. A koncerten öt zenész muzsikál élőben, semmilyen play-back technikát nem használva. Az egy órás műsort színesíti rajzverseny, hangszerbemutató, és egy kis közös zenélés a gyerekekkel.

Cécó együttes
Szabadjára engednek mindent, ami gyermeki. A közönség figyelmét az egész előadás folyamán játékos, a piciket is bevonó összekötő szövegekkel igyekeznek lekötni.

Csepregi Éva
Énekesnő, színésznő. Hazai és nemzetközi sikereit a Neoton tagjaként érte el, majd szólókarrierbe fogott. Kisfia megszületése után egyre több időt szentelt a gyereknek, a '90-es évektől önálló gyermekműsoraival is a közönség érdeklődésének középpontjában áll.

Dörmögő duó
A szolnoki zenészpáros megzenésített gyermekversekkel szórakoztatja a gyermekközönséget. A hangulatot emeli, hogy kicsik maguk is kipróbálhatják a hangszereket.

Eszményi Viktória és Heilig Gábor
A házaspár 1983-ban talált egymásra. Szólókarrierjük mellett vidám, zenés gyermekműsorukkal lépnek színpadra a legfiatalabbak örömére.

Görbe Nóra
A Színház- és Filmművészeti Főiskolán végzett, énekesi és színészi pályán tevékenykedik. Több gyermekeknek szóló nagylemeze jelent meg, mint például a Linda mesél, vagy az Erdei gólyabál.

Grimm Busz Színház
A társulat tagjai régóta foglalkoznak színészettel, mára már évi 300-400 előadást játszanak. A Grimm - Busz Színház díszletes, jelmezes, zenés előadásokat mutat be az óvodás és iskolás korosztály számára.

Hakapeszi Maki
Az óvodásoknak szóló Zsebtévé című műsorból ismerhetik kicsaik és nagyok. Hakapeszi MakiI, az a majombáb aki azt tanítja a 3-6 éves korosztálynak, hogyan lehet büntetlenül csalni...

Kézműves foglalkozás
Talán a gyerekek a legfogékonyabbak az ilyen programokra. Kipróbálhatják az agyagozást, ghyertyaöntést, gyöngyfűzést, papírhajtogatást...

Kincses Színház
Az utazó társulat mai formáját több mint 10 év alatt alakította ki. Előadásaik elsősorban gyermekeknek-családoknak szóló zenés, jelmezes, díszletes, mesejátékok, meseműsorok, bábmesék, bohóc-, bűvész-, és cirkuszi produkciók.

Lufi show
Nem is gondolnánk, hogy egy lufi alakjának csak képzeletünk és kreativitásunk szabhat határt. Ehhez persze jól jön két segítő kéz, ami bevezeti a közönséget a formázás rejtelmeibe.

Mikola Péter
Ő az a művész, aki énekes-zenés műsorában egy különös órában elvarázsolja nemcsak a gyerekeket, de a véletlenül odatévedő felnőtteket is. A mackós termetű, örökké nevető szemű "játszótárs" mintha valóban varázsló lenne...

Ricsi Bohóc
Egy örökké vidám, bohém, ízig-vérig nagyra nőtt gyerek, pont ezért szeretik a fiatalok.A felnőtteket azért nyűgözi le, , mert segít nekik szabadon engedni - ha csak rövid időre is - a "gyermeki lelket". Ricsi Bohócot azért szereti Ricsi Bohóc, mert mindeközben nagyon jól elszórakoztatja magát is.

Szandi
Nagyon fiatalon lépett színpadra, életének nagy részét ott tölti. Mára felnőtt, saját gyermekei vannak, önálló műsort állított össze a legkisebbek örömére is.