Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Bergendy Tánczenekar
A Bergendy fivéreket remélhetőleg mindenki ismerni. A hetvenes években olyan dalokkal arattak, mint a "Jöjj vissza vándor" vagy az "Iskolatáska". 1982-ben megváltozott felállásban és stílussal jelentkeztek, amire nevükből is következtetni lehet: Bergendy Szalonzenekar.

Botafogo Táncegyüttes
A Táncegyüttes fő profilja a latin táncok és ezeknek a versenyformája. Az 1993-ban megrendezett "Ki mit tud?"-on aratták műsorukkal első sikerüket. Az együttes tagjai technikailag képzett táncosok, számtalan országos- és magyar bajnoki címmel rendelkeznek.

Cakó Ferenc
A homokgrafika készítője Cakó Ferenc világszerte ismert grafikus és filmrendező, aki báb- gyurma-, és homokanimációs filmjeivel több mint 20 filmfesztiválon - nyert jelentős díjakat. A zeneszámok előadásához olykor társművészeket is bevonva, a Moment Art páratlan produkcióival, egy egyedülálló kamaraművészettel ajándékozzák meg a közönségüket.

Cotton Club Singers
A Cotton Club Singers első nagyszabású koncertjét 1997-ben adta. Lassan tíz éve már ennek, s pályája azóta egyre feljebb ível. Ma is számos budapesti és vidéki klubokban koncertezik, állandó fellépéseket kap különböző fesztiválokra. Jelenleg a legújabb lemezzel, az Abba Jazz-el járja az országot a négy énekes.

David Merlini
David Merlini az a magyar - és igen fiatal - szabadulóművész és illúzionista, akinek minden produkciója igazi istenkísértés. Lépett már színre jégbe zár emberként, keresztre feszítve és piranhákkal teli üvegtartályba zárva is. Mutatványaival a képtelenséget célozza meg.

Edvin Marton
Egy Stradivari hegedű, egy ifjú magyar tehetség, és máris kész a világszenzáció! Edvin Martonnak legalábbis látszólag ennyi elég ahhoz, hogy a világon számos helyen ismertté váljon. Pedig sok iskolát megjárt, és meganyi hírességgel kötött barátságot. Többek között Evgeni Plushenko korcsolya virtuóznak is játszott már.

Four Fathers
Repertoárjukon a 20-as - 30-as évek amerikai zenéje, az ún. "Barbershop Style", világslágerek, magyar slágerek feldolgozásai, spirituálék szerepelnek. Hangulatos, humorral fűszerezett műsorukkal minden korosztálynak önfeledt szórakozást nyújtanak. Fogadások, bálok, protokollrendezvények kitűnő színfoltjai.

Fourtissimo
Az első hivatalos "megjelenés" 1993-ban történt, a Nemzetközi Barcsi Rézfúvós Kamarazenei Találkozón, ahol rögtön Nívódíjjal jutalmazták tudásukat. Az együttes hitvallása, hogy minden stílusban otthonosan mozogjon, alkosson, játsszon, mivel nem szeretnék a repertoárjukból kihagyni egyik műfaj remekeit sem.

Grácia
Három fiatal tehetség, hegedűszó, klasszikus slágerek modern hangszerelésben és csodálatos újmelódiák. Ez az, amivel röviden jellemezni lehetne a Grácia zenekart: azaz Bereczky Anna, Izsák Ilona és Nagy Évi virtuóz hegedűtudását.

Havasi Balázs
Havasi Balázs zongorajátékát nemcsak a hazai közönség élvezi, de külföldön is nagysikerrel szerepelt. Fellépett már Németországban, Spanyolországban, Svédországban...Albumain a zongora összes arca szerepel, a romantikus popmelódiák mellett filmzenék is felcsendülnek rajtuk.

Horgas Eszter
A fiatal fuvolaművésznő klasszikus zenei hangversenyek mellett hoszzú idő óta törekszik különleges produkciók megvalósítására. Így láthattuk Őt a színház világában, és átütő sikereket ér el a jazz területén, a "cross-over" műfajában.

Illényi Katica
A hazai könnyűzenei élet különleges színfoltja. Hegedűs-énekes előadásain táncbetétekkel gazdagított műsort láthat a nagyközönség. Koncertjein megelevenednek a '20-as, '30-as, '40-es évek swingkorszakához illő díszletek, kosztümök.

Kegye János
Világhírű magyar pánsíp-művész. Koncertprogramjában szerepet kapnak gyönyörű klasszikus dallamok, a "Time to say goodbye", a "pacsirta", cigánydalok, német és osztrák sramli dalok, melyek ezen a hangszeren még nem szólaltak meg, és persze magyar- és nemzetközi világslágerek.

Kovács Timi
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Operénekesnek tanult, de a Tv2 "Megasztár 2" című popzenei műsorának döntőseként ismerte meg az ország. Hosszú évek kemény munkájával olyan hangképzést és énekstílust sajátított el, mely messze túlmutat a popzene által megkövetelt színvonalon.

Kozma Orsi
Fontos állomásához érkezett Kozma Orsi zenei pályafutása. A Jazz+Azz, valamint a Cotton Club Singers egykori énekesnője 2007. március végén jelentkezik első single cd-jével „túl szép” címmel, ami beharangozója a május elején boltokba kerülő „az igazi szerep” című albumának.

Lajsz András

Madarak
Megszállott emberek, akik elhatározták, szórakoztatni fogják a közönségüket. Régi zenék, modern előadásmód, talán ez hozza, hogy a 15 és 65 közötti korosztály vegyesen található a koncertjeiken.

Mága Zoltán és az Angyalok
Jelenleg Budapest leghíresebb mulatója, a Moulin Rouge művész-sztárja. Azonos című albumán forradalmasítja a klasszikus zenét: ötvözi a jazz, spanyol, latin stílussal, de a lemezen fellelhetôk musicalek, film-és popzenék is.

Mystic
Két kiváló tehetségű hölgy, 2004 januárban találkozott először egymással, hozzájuk csatlakozott egy szintén nagyon tehetséges, hasonló karakterű, fiatal hegedűművész lány... A könnyed populáris hangzást ötvözi az egzotikus, keleties hangszerelés.

Norbi

Old Boys
Az Öregfiúk csapata több mint 25 éve szórakoztatja a közönséget. Annak ellenére, hogy kedvtelésből kezdtek együtt zenélni, ennyi idő után is emberek ezrei kíváncsiak előadásaikra.

Princess
A hegedű hercegnői 2001 nyara óta szédületes karriert futottak be. Modern hangszerelésű klasszikus zenéjük megtalálja az utat öreg és fiatal szívéhez egyaránt, elkápráztatva a közönséget valamennyi kontinensen.

Rippel Brothers
Az Állami Díjjal kitüntetett, immár háromszoros Guinness-rekorder Rippel Ferenc és Rippel Viktor az európai és az amerikai show-műsorok, varieték keresett előadóművészei. A testvérek produkciója a megszokott artistaszámokhoz képest mindig tud újat, különlegeset nyújtani.

St Martin
Szaxofonjának hangja, harmóniájának varázsa még akkor is közel férkőzik szívünkhöz, ha csak felületesen hallgatjuk. Instrumentális zene az övé, egyéni hangvilággal. Érzelmekre ható művész, akinek zenéjétől jobban érezzük magunkat.

Szekeres Adrienn
A könnyűzenei élet élvonalában eltöltött 6 év után 2002 őszén elvonult a nyilvánosság elől. 2005-ben ő lett az Arany Európa Művész díj nyertese az előadóművészi kategóriában, újra lemezszerződést kapott és elkerülhetetlenül tért vissza a hazai könnyűzenébe.

Szentpéteri Csilla
Bármilyen zongoraszót felülmúló játékával hidat képez komoly- és könnyűzene között. Zenéje magával sodró, épp oly hiteles mint Ő maga.

Tűzmadarak
Együttesük az elmúlt 5 évben már több, mint ezer TŰZ-SHOW produkciót mutatott be a különféle rendezvényekhez alkalmazkodóan. Repertoárjukon szerepel akrobatikus tűztánc, tűzfújás, tűznyelés, tüzes bot, tüzes meteor, tüzes hosszúbot stb. Előadásaikat az egzotikus élőzenés kíséret teszi felejthetetlenné.