Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

D.J-k / Bárány-Jován

Bárány-Jován
Információk, adatok
(Bárány-Jován :
D.J-k - Műsorszervezés)

Kiadványok, tájékoztató

Ajánlatkérés: Bárány-Jován

Kérem pipálja ki ezt a mezőt.
Kérem ezt a mezőt NE pipálja ki.


Rövid ismertető
Bárány-Jován
Bárány Attila és Bakis Jován Magyarország egyik legnépszerűbb DJ párosa. Egy Sky Light bulin találkoztak először több, mint tíz éve és azóta megállíthatatlanul ontják közös albumaikat. Pályájuk alatt már számtalan klubba eljutottak, és nem vitás, hogy profik a szakmában.

DJ Sterbinszky
Sterbinszky Károly neve ismerősen csenghet mindenki számára - pályafutása ugyanis 15 éves múltra tekint vissza. A nemzetközileg is elismert lemezlovas számára a legkiemelkedőbb elismerést a Billboard listái jelentették. Hazánkban "Ki az év DJ-je?" díjat is megkapta.

DJ Szeifert
Biográfia
Már 15 évesen klubokban játszott. Stílusa trance-hez közeli klub zene húzós alapokkal, letisztult egyedi vokálokkal, abszolút divatos hangzással. Magyarország összes népszerű klubjában játszik.

Erős VS Spigiboy
Az Erős VS Spigiboy páros a 2005-ös VIVA COMET legjobb DJ kategóriájában győzött. Nevük azok számára lehet ismerős, akik rendszeres disco látogatók, vagy kedvelik a remixeket. Dancemix Parádé című albumuk a Dancemix Productions előadóinak mixeit tartalmazza.

Náksi-Brunner
Náksi Attila és Brunner Zsolt 1998 óta dolgoznak együtt Dj-ként. 1999-ben jelent meg első közös maxilemezük. Az azóta eltelt időben több, mint 50 remixet készítettek, mind hazai, mind külföldi előadók dalaiból. Igen ismertek és elismertek a szakmájukban.

Niki Belucci
Niki Belucci pornószinésznőként debütált a magyar közéletben. Ezt a szakmát azonban nem is olyan rég elhagyta, és felcsapott lemezlovasnak. Sejtelmes, leragasztott melbimbók, house és techno. Ez jellemzi a topless DJ műsorait.

Peat Junior és Fernando
A két DJ 2003 novembere óta dolgozik együtt. Frenando korábban Hip-hop, Rap és Dance bulikon producerként dolgozott, Peat Junior pedig, a budapesti Bank Dance Hall oszlopos tagja, a tinédzser partik ördöge. Mindketten fanatikusan vonzódnak a zene varázsához. Disco kedvelő fiatalok kedvencei.

DJ Dominique, DJ Kühl, DJ Newl, DJ Szatmári, DJ Tommyboy, Junior


Bárány-Jován (D.J-k)!

Joyride Koncert, Tel.:+36-1-2776017, +36-20-9329248
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Műsorszervezés