Joyride Koncert

Fellépések, mûsorok szervezése, elõadó-
mûvészek közvetítése, koncert- és mûsorszervezés

Rólunk , Feltételek , Elérhetõség

Bárány-Jován
Bárány Attila és Bakis Jován Magyarország egyik legnépszerűbb DJ párosa. Egy Sky Light bulin találkoztak először több, mint tíz éve és azóta megállíthatatlanul ontják közös albumaikat. Pályájuk alatt már számtalan klubba eljutottak, és nem vitás, hogy profik a szakmában.

DJ Dominique
Dj Dominique azaz Várkonyi Attila igazán sokszínű karriert futott be eddig. Az egyetem rádiójának műsorigazgatójából a Juventus rádió programigazgatójává lépett elő, majd sportkommentátorként és tévésként is megmutatta tudását. Disk Jockey szerepében is elismert.

DJ Kühl
Első fellépési lehetőségét 1985-ben kapta, akkor még mint Hip-hop és Funky DJ. szórakoztatta a közönséget. Kühl Tamás rendezésében került sor az első legendás Mayday partikra, illetve Rave Olympiákra. Munkája különleges hangzást hozott a magyar progresszív és trance zene világába.

DJ Newl
DJ Newl - polgári nevén Nyújtó Sándor - 1994-ben kezdte lemezlovas pályafutását. Azóta Magyarország egyik legnépszerűbb DJ-évé nőtte ki magát. Albumain nem csak technoslágereket mixel újra, hanem saját szerzeményekkel is rendelkezik.

DJ Sterbinszky
Sterbinszky Károly neve ismerősen csenghet mindenki számára - pályafutása ugyanis 15 éves múltra tekint vissza. A nemzetközileg is elismert lemezlovas számára a legkiemelkedőbb elismerést a Billboard listái jelentették. Hazánkban "Ki az év DJ-je?" díjat is megkapta.

DJ Szatmári
DJ Szatmári valódi zenészként kezdte a szakmáját. Évekig gitározott, majd dobolt. 1998-tól Kelet Magyarország legszínvonalasabb diszkójában forgatta a korongokat. 2003-ban jelent meg első maxija, dalaihoz saját énekesnőt is fogadott. A környező országok magyar lakta területein is igen népszerű.

DJ Szeifert
Biográfia
Már 15 évesen klubokban játszott. Stílusa trance-hez közeli klub zene húzós alapokkal, letisztult egyedi vokálokkal, abszolút divatos hangzással. Magyarország összes népszerű klubjában játszik.

DJ Tommyboy
DJ Tommyboy elsők között kezdett el hazánkban house-t játszani. Első lemeze 1996-ban a sztár DJ kategóriájába repítette. Számos külföldi klubok lemezjátszói ismerkedhettek lemezeivel. Jelenleg az ország szinte minden pontján megtalálható különleges, egyedi stílusával.

Erős VS Spigiboy
Az Erős VS Spigiboy páros a 2005-ös VIVA COMET legjobb DJ kategóriájában győzött. Nevük azok számára lehet ismerős, akik rendszeres disco látogatók, vagy kedvelik a remixeket. Dancemix Parádé című albumuk a Dancemix Productions előadóinak mixeit tartalmazza.

Junior
DJ Junior készítette el Magyarország első DJ mix lemezét, a Hot Mixet, melyből közel 26 ezer példány fogyott. Ibizán első magyar DJ-ként játszott, valamint olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Náksi Attila, Brunner Zsolt, DJ Newl és DJ Jutasi.

Náksi-Brunner
Náksi Attila és Brunner Zsolt 1998 óta dolgoznak együtt Dj-ként. 1999-ben jelent meg első közös maxilemezük. Az azóta eltelt időben több, mint 50 remixet készítettek, mind hazai, mind külföldi előadók dalaiból. Igen ismertek és elismertek a szakmájukban.

Niki Belucci
Niki Belucci pornószinésznőként debütált a magyar közéletben. Ezt a szakmát azonban nem is olyan rég elhagyta, és felcsapott lemezlovasnak. Sejtelmes, leragasztott melbimbók, house és techno. Ez jellemzi a topless DJ műsorait.

Peat Junior és Fernando
A két DJ 2003 novembere óta dolgozik együtt. Frenando korábban Hip-hop, Rap és Dance bulikon producerként dolgozott, Peat Junior pedig, a budapesti Bank Dance Hall oszlopos tagja, a tinédzser partik ördöge. Mindketten fanatikusan vonzódnak a zene varázsához. Disco kedvelő fiatalok kedvencei.