Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Pop-koncert / Lados Zsuzsi / Biográfia

Lados Zsuzsi
Úgy egyébként Lados Zsuzsi egy átlagos kamasz. De csak úgy egyébként. Ő is iskolába jár. Ő is várja, hogy megtalálja azt a fiút, aki az igazi. Ő is tudja, hogy anyuval lehet a legjobbakat veszekedni, mert Ő a végén úgyis megérti őt. És Ő is tudja, hogy az ember nem mindig csinálja azt, amit a nagyok mondanak neki, hogy csináljon, mert miért szólnak bele az Ő életébe, hiszen ők sem okosabbak nála, csak legfeljebb öregebbek. Hát szóval olyan kamaszlányos.

Csak hogy Zsuzsi sokmindenben egészen más, mint a legtöbb kamasz. Sőt van valami, amit Ő már most tud, mi, egyszerű halandók pedig ha 130 évig élünk sem leszünk rá képesek. Illetve képesek leszünk, de nem így. Lados Zsuzsi ugyanis ajándékot kapott. Azt az ajándékot, hogy ha kinyitja a száját és énekelni kezd, akkor a miénk is kinyílik, de tátva is marad. Ennek a tinilánynak olyan kincs van a torkában, ami mindenkit megbabonáz. Ennek köszönhette élete első fellépését, a tv2 szilveszteri Dáridójában , az éjféli koccintás előtt. Ekkor zárta szívébe Őt az ország. Április elején pedig megjelent első szólólemeze Visszavárlak címmel. És ennek Zsuzsi nagyon örül.

De az igaszság az, hogy Zsuzsi azért mégis inkább egy normális kamaszlány, és van két dolog, aminek még a lemezénél is jobban örül. Az egyik, hogy itt a tavasz. A másik? Hát, ezt sajnos nem árulhatjuk el, mert mint mindenkinek, egy kamaszlánynak is vannak titkai. Lados Zsuzsi most megjelent debütáló nagylemezén 11 dal és egy bónuszdal hallható. A dalokat egytől-egyig Berkes Gábor szerezte és rendhagyó módon a szövegek többségét is ő jegyzi. Rajta kívűl a szövegeket Valla Attila, Mischel Róbert és Bokor Fekete Krisztina írták. A bónusz pedig nem más, mint Zsuzsi nagysikerű első fellépésének egyik dala, amely egy feldolgozás és Lajcsival közösen énekelték a szilveszteri Dáridóban. Címe: "Egy kis nyugalmat." A lemezen a lírai hangvételű, balladisztikus számok mellett sok vidám, fiatalos dal is elhangzik. Ez egy hamisítatlan, csodálatos popalbum, amelyen minden korosztály talál magának való slágert.


Caramel
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Caramel a második Megasztár győztese. 2005-ben megjelent első lemeze. Első slágere Szállok a dallal

Desperado
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
Betty, Zsolti és Zoy azaz a Desperado Debrecenből indulva hódította meg az országot Ismert slágereik: Csak egy perc, Szomorú alkalom, Gyere és álmodj

Emilio
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Emilio első albumának kiadása után elnyerte Magyarországon az Év Felfedezettje díját, megnyerte az év legjobb koncertjének járó díját a Coca-Cola Beach House-on. T-mobile Kapcsolat koncerten Sting előtt lépett fel. A történet folytatódik..

Exotic
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A zenekar életében igazi poptörténelmi pillanat volt a Trabant című dal rádióba kerülése. Ezt a dalt gyakorlatilag 1990-től a mai napig rotációban játszák és a mai tinédzserek számára is ismert sláger. Ez a lemez egy hónap alatt aranylemez lett, majd a következő évben az akkori egyedülálló díjkiosztón, a Pop Meccs Gálán szinte minden díjat elnyert.

Fiesta
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Knapik Tamás az együttes zeneszerzője, hosszú ideig Puerto Rico-ban élt, ott ismerkedett meg a latinos dallamvilággal, sőt már előtte is egy karib-tengeri hajón játszott egy szalonzenekarban. Hazatérte után találkozott Csordás Tiborral, innen indul a Fiesta pályafutása.

Fresh
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
1996 novembererében Hauber Zsolt egy női popcsapatot hoz létre. Megalakul a Fresh együttes. Tagjai: Virág, Asmaret, Barbara

Gáspár Laci
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A Megasztár egy férfi győztese... Megjelent dalai rendre a slágerlisták élére kerülnek.

Groovehouse
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
1997-ben alakult formáció kezdetben techno zenét játszó, később Judy csatlakozásával dancefloor zenei irányzat vezető előadója lett.

Irigy Hónaljmirigy
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
1993-ban alakult pop-rock paródia együttes. Magyar pop- és rocksztárok népszerű dalaikat dolgozzák fel, humoros, irónikus formában. Első 1994-ben kiadott lemezük óriási sikere után 1996-ban kiadták: A csillagok háborognak című lemezüket.

LL Junior
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A Fekete vonatból kivált szólista az rnb, hip-hop és soul műfaját honosítva készítette el lemezét.

Lola
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Lola néven 2005 márciusában az Euróvíziós dalfesztivál hazai döntőjének legfiatalabb versenyzőjeként debütált Szerelem című dalával. A dal zeneszerzője, későbbi zenei producere Rakonczai Viktor volt, szövegét pedig Valla Attila írta. Lola a versenyen ötödik helyezést ért el, a tévénézők nagy szimpátiáját élvezve.

Nox

Palcsó Tomi
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A visszafogott, szerény fiú, a Megasztár produkció egyik legfényesebb csillaga, a második Megasztár széria "ezüstérmese".

Tóth Gabi
Tóth Gabriella - a rock angyala. Egy alig tizenhét éves, vagány, kedves, okos lány, akinek talán a legkönnyebb - de egyben a legnehezebb - dolga volt a Megasztárban.

United
1999-ben az akkor még Acid Company néven koncertező zenekar (Pély Barnabás, Romhányi Áron, Kolta Gergely és Vadász Péter) Orbán Tamás produceri és szövegírói közreműködésével elkészítette első lemezét United néven.

Zsédenyi Adrienn
A Cotton Club Singers-ből kivált énekesnő szólóban elért sikerei Emerton-díj, Új Korosztály Művészeti-díj, Otto-díj mellett, a közönség szeretetét is gyorsan megszerezte.

Széles Iza
Biográfia

Barbee

Ez One
Bemutatkozó daluk a Pókerarc címet viseli. Zeneileg és szövegileg is egy nagyon színvonalas, igazi slágergyanús nótáról van szó, amelyből külön figyelemre méltó a gitárszóló. Roland hangja remekül illik a stílushoz és a szövegvilághoz is. Arról meg inkább ne is beszéljük, hogy mennyire aktuális az a téma, amelyet a versben feszegetnek.

Back II Black, Romantic, Bartók Eszter, Rony, Bery, Roy & Ádám, Best Of Danubius, Sub Bass Monster, Betty Love, Supernem, Bikini, Szabó Leslie, Bon-Bon, Szekeres Adrienn, Club 54, Tóth Vera, Cool Garden, Unique, Crystal, V-Tech, Dopeman, Sunny, Gaabriel, Igni, Gál Csaba Boogie, Bálint Ádám, Galambos Dorina, Gino, Ganxsta Zolee, Segio Santos, Retroshow az ex Hip Hop Boyz tagokkal, Ivan, Inflagranti, Kamikaze, Kefír, Ricky, Kerozin, Inti és a Pura Vida, Kozmix, Kozsó és az Ámokfutók, Krisz Rudi, Ladánybene 27, Lados Zsuzsi, Marót Viki és a Nova Kultúr, Mester Tamás, Mujahid Zoli, Neotones, Pál Tamás, Animal Cannibals, Pflum Orsi, Auth Csilla, R-Port, Baby Gabi, Re-tech


Lados Zsuzsi (Biográfia) (Pop-koncert)!

Joyride Koncert, Tel.:+36-1-2776017, +36-20-9329248
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Műsorszervezés