Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Pop-koncert / Kerozin / Biográfia

Kerozin
Ki a góré? - teszi fel a kérdést A Kerozin a tőlük megszokott vad, ámde poénos módon az új lemez címadó dalában. Mosquito és Axel több mint fél évig tökéletesítették a dalokat a stúdióban.
"Nem is kaphattam volna szebb ajándékot. A lemez november 30.-án jelent meg, pont a szülinapomon!" - mondta Axel az együttes frontembere.
A második album megjelenése óta eltelt két év nem telt zökkenőmentesen. A csapat pályafutása folyamatosan felfelé ível, de két aranylemez után a sikertörténetbe közbeszólt egy súlyos autóbaleset és egy hosszan tartó jogi vita az ex-producerrel. "Túl vagyunk rajta. Nem volt könnyű de megedződtünk és sokkal nagyobb energiával dolgozunk tovább."
Az örökké vidám duó jókedvét semmi sem veheti el. Olyannyira hogy új albumukon felülmúlják önmagukat. A dalok kiforrottabbak és őrültebbek, mint valaha.
A Nelly az elefánt, "lába közt a dzsungel" az első dal amire videóklip készült a lemezről. "Mivel ez a nóta elsőként a Toy Dolls nevű punkcsapat által vált ismertté, így úgy döntöttünk a legstílusosabb ha valódi '80-as évek beli punkoknak álcázzuk magunkat. Kölcsönkértünk pár parókát a Mirigyéktől, levonultunk a próbaterembe és beöltöztünk. Szörnyen néztünk ki a hatalmas tarkabarka tarajakkal, de közel félórán át tartó röhögőgörcs után már újra tudtunk beszélni és a húrok közé csaptunk. A dal a Kerozin előadásában új értelmet nyert. Nem a cirkuszi elefántról énekelünk aki megszökött a cirkuszból, hanem Nelly néniről, az osztályfőnökről aki elől mi menekülünk miután észrevette hogy meglestük öltözés közben és pongyolában utánunk iramodott.
Megtörtént eset alapján készült mint szinte az összes dalunk. A "Kakakairó" című nóta például arról szól hogy egy Egyimtomi nyaralás során milyen anyagcserezavarokkal kellett megküzdenünk.
Nagy kedvencünk az albumról a mindenki által jól ismert spanyol népdal a "Guantanamera", és persze a címadódal a "Ki a góré?", ami teljesen szokatlan stílus a Kerozintól. A dalt az ihlette hogy átugrottunk Ausztriába Rammstein koncertre ahol az előzenekar a Clawfinger volt. Akkora hatással volt ránk a buli, hogy azonnal kreáltunk egy kőkemény rockdalt ennek szellemében.
Az új album nagyon színes lett. Többféle műfajban is kipróbáltuk magunkat. Ötvöztük a rockzenei elemeket a modern techno alapokkal. A számok dallamosabbak, ezáltal jobban énekelhetőek lettek. Nem akarunk súlyos mondanivalókat, csak jól akarjuk érezni magunkat és azt szeretnénk ha a közönség is így érezné mikor minket hallgat. Eltökélt szándékunk rávezetni az embereket arra hogy a rossz dolgokat is próbálják meg viccesen felfogni. Nagyon sok jó dolog történt velünk az elmúlt három évben amit a közönségnek köszönhetünk és nagyon sok rossz is amiről mások tehetnek. Ezekből tanultunk és még erősebbek lettünk. Végre a saját a stúdiónkban, nyugodtan barátok közt tudtunk dolgozni. Nagyon élveztük a lemezkészítést és elégedettek vagyunk. A melóba pedig annyira belejöttünk hogy ki sem fogyunk az ötletekből. Pihenőt sem hagytunk magunknak és már elkezdtük a következő album előkészítését amit jövő őszre tervezünk."

Caramel, Desperado, Emilio, Exotic, Fiesta, Fresh, Gáspár Laci, Groovehouse, Irigy Hónaljmirigy, LL Junior, Lola, Nox, Palcsó Tomi, Tóth Gabi, United, Zsédenyi Adrienn, Széles Iza, Barbee, Ez One

Back II Black, Romantic, Bartók Eszter, Rony, Bery, Roy & Ádám, Best Of Danubius, Sub Bass Monster, Betty Love, Supernem, Bikini, Szabó Leslie, Bon-Bon, Szekeres Adrienn, Club 54, Tóth Vera, Cool Garden, Unique, Crystal, V-Tech, Dopeman, Sunny, Gaabriel, Igni, Gál Csaba Boogie, Bálint Ádám, Galambos Dorina, Gino, Ganxsta Zolee, Segio Santos, Retroshow az ex Hip Hop Boyz tagokkal, Ivan, Inflagranti, Kamikaze, Kefír, Ricky, Kerozin, Inti és a Pura Vida, Kozmix, Kozsó és az Ámokfutók, Krisz Rudi, Ladánybene 27, Lados Zsuzsi, Marót Viki és a Nova Kultúr, Mester Tamás, Mujahid Zoli, Neotones, Pál Tamás, Animal Cannibals, Pflum Orsi, Auth Csilla, R-Port, Baby Gabi, Re-tech


Kerozin (Biográfia) (Pop-koncert)!

Joyride Koncert, Tel.:+36-1-2776017, +36-20-9329248
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Műsorszervezés