Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Pop-koncert / Groovehouse / Biográfia

Groovehouse
A Groovehouse 1997 áprilisában alakult. Az akkori együttest 2 fiú alkotta, Miki és Zsolti . Később rátaláltak Judyra , aki szólóénekesnőként már öt évvel ezelőtt hallatott magáról a könnyűzene világában. A fiúk kérésére 1998-ban felénekelte Szűcs Judit kevésbé ismert, ;Ha táncolsz vele; című dalát. Majd 1998 októberében az énekesnő a csapat teljes jogú tagjává vált.

Egy súlyos autóbaleset miatt első albumuk a tervezett február helyett csak 1999 júliusában jelenhetett meg. A második lemez készítése közben Miki kilépett a csapatból, Zsolti és Judy alkották a duót, és folytatták a lemez munkálatait, melynek eredményeként

2001. őszén megjelent második nagylemezük HAJNAL címmel. Ezzel a lemezzel az együttes számos megmérettetésen szerepelt sikeresen, és hozták el a legkülönfélébb díjakat. Magas volt a mérce, de Judy és Zsolti nagy lendülettel készült a további feladatokra, és az új albumra.

2003. november 10-én jelent meg az ELMÚLT A NYÁR című harmadik nagylemez, ami 12 felvételt tartalmaz. A második albumról már ismert, és új szerzők dalai is helyet kaptak.

Az Elmúlt a nyár, alig néhány hónap alatt, 2004. március végére bearanyozódott, illetve a csapat megnyerte a legjobb videóklipért járó Bravo Ottó díjat is.

2005. ismét új kihívásokat állított eléjük: Judy márciusban elindult az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi döntőjén, ezalatt folyamatosan dolgoztak a negyedik albumukon, ami június 26-án jelent meg Ébredj mellettem címmel.

Caramel, Desperado, Emilio, Exotic, Fiesta, Fresh, Gáspár Laci, Groovehouse, Irigy Hónaljmirigy, LL Junior, Lola, Nox, Palcsó Tomi, Tóth Gabi, United, Zsédenyi Adrienn, Széles Iza, Barbee, Ez One

Back II Black, Romantic, Bartók Eszter, Rony, Bery, Roy & Ádám, Best Of Danubius, Sub Bass Monster, Betty Love, Supernem, Bikini, Szabó Leslie, Bon-Bon, Szekeres Adrienn, Club 54, Tóth Vera, Cool Garden, Unique, Crystal, V-Tech, Dopeman, Sunny, Gaabriel, Igni, Gál Csaba Boogie, Bálint Ádám, Galambos Dorina, Gino, Ganxsta Zolee, Segio Santos, Retroshow az ex Hip Hop Boyz tagokkal, Ivan, Inflagranti, Kamikaze, Kefír, Ricky, Kerozin, Inti és a Pura Vida, Kozmix, Kozsó és az Ámokfutók, Krisz Rudi, Ladánybene 27, Lados Zsuzsi, Marót Viki és a Nova Kultúr, Mester Tamás, Mujahid Zoli, Neotones, Pál Tamás, Animal Cannibals, Pflum Orsi, Auth Csilla, R-Port, Baby Gabi, Re-tech


Groovehouse (Biográfia) (Pop-koncert)!

Joyride Koncert, Tel.:+36-1-2776017, +36-20-9329248
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Műsorszervezés