Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Pop-koncert / Betty Love / Biográfia

Betty Love
Betty Love, azaz Boros Bernadett 1975. március 25-én született Budapesten.

16 éves korában modellként kezdett ismerkedni a színpadok világával, azóta is dédelgetett álma a divattervezés, nagyon szeretné magát egyszer ebben is kipróbálni.
1993-ban csatlakozott az akkor már négy éve létező Soho Party-hoz. (A tagok: Dömötör Sándor /Döme Dee, Náksi Attila, Boros Bernadett/Betty Love) És ezzel egy páratlan sikersorozat vette kezdetét. Első sikerük a Miért nincs nyáron hó című dal volt, amelyet az Annibal Cannibals írt számukra és az FLM, Megdöglöm érted című albumán jelenhetett meg. Ezt olyan sikerdalok követték, mint a Gyere táncolj!, a Dilis a lány,a Balatoni nyár, a Szállj, vagy a Hiányzol, amelyben Szolnoki Péter énekelte a refrént. Az együttes fennállása során több mint 200 000 lemezt adott el. Több arany- és platinalemezt kiérdemelve ezzel. Számos hazai díjat érdemeltek ki, közte a Bravo-Ottó-díjat. Végül 1998. december 31-én feloszlottak, Náksi tovább folytatta produceri és dj. karrierjét, Döme a Kiwi karrierjét egyengeti.

Betty Love pedig szólókarrierbe kezdett. 1999 őszén jelent meg első kislemeze a Repülj tovább! A dalhoz egy remek vidóklipet is készítettek, amelyet Prágában forgattak. 2000. tavaszán jelent meg Repülj tovább című első nagylemeze. A produkcióban, szerzőtársként részt vesz Náksi Attila, Brunner Zsolt, Bruckmann Balázs a Fantastic Crew, és a Sonic Age.A produceri szerepkört Náksi Attila vállalta magára.

Olyan, mint a méz címmel 2000 nyarán megjelent a második kislemez az albumról.
A 2002 augusztusában napvilágot látott Tőled szép című kislemez után október elején jelenik meg Betty Love második szólóalbuma, az Ég és föld között Betty dalai mindig a legmodernebb és legaktuálisabb tánczenei trendeket tükrözik, és nincs ez másképpen az új album esetében sem, amelyen az énekesnő a megszokott csapat (Náksi Attila és Brunner Zsolt) mellett új dalszerzőkkel (pl. Jutasi Tamással, Harmath Szabolccsal, Orbán Tamással és Németh Zolival a Platinumból) is együtt dolgozik. A rangos szerzőgárdát maga Betty egészíti ki, aki maga írt meg számos énekdallamot, valamint az albumon helyet kapó 10 vadonatúj dal szövegeinek nagy részét. Így az új lemez anyaga rendkívül sokszínű lett, hiszen a Repülj továbbról megismert modern dance-pop stílusú dalok (Vigyázz rám, Annyi minden vár még ránk, Kék öböl, Elrepít az éj, A vágy) mellett néhány lassú, az ambient felé hajló felvétel (Könnycsepp, Búcsú, Ég és föld között) is szerepel rajta.

Műsorszervezés: Joyride KoncertCaramel
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Caramel a második Megasztár győztese. 2005-ben megjelent első lemeze. Első slágere Szállok a dallal

Desperado
Hozzászólások, Diszkográfia, Biográfia
Betty, Zsolti és Zoy azaz a Desperado Debrecenből indulva hódította meg az országot Ismert slágereik: Csak egy perc, Szomorú alkalom, Gyere és álmodj

Emilio
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Emilio első albumának kiadása után elnyerte Magyarországon az Év Felfedezettje díját, megnyerte az év legjobb koncertjének járó díját a Coca-Cola Beach House-on. T-mobile Kapcsolat koncerten Sting előtt lépett fel. A történet folytatódik..

Exotic
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A zenekar életében igazi poptörténelmi pillanat volt a Trabant című dal rádióba kerülése. Ezt a dalt gyakorlatilag 1990-től a mai napig rotációban játszák és a mai tinédzserek számára is ismert sláger. Ez a lemez egy hónap alatt aranylemez lett, majd a következő évben az akkori egyedülálló díjkiosztón, a Pop Meccs Gálán szinte minden díjat elnyert.

Fiesta
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Knapik Tamás az együttes zeneszerzője, hosszú ideig Puerto Rico-ban élt, ott ismerkedett meg a latinos dallamvilággal, sőt már előtte is egy karib-tengeri hajón játszott egy szalonzenekarban. Hazatérte után találkozott Csordás Tiborral, innen indul a Fiesta pályafutása.

Fresh
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
1996 novembererében Hauber Zsolt egy női popcsapatot hoz létre. Megalakul a Fresh együttes. Tagjai: Virág, Asmaret, Barbara

Gáspár Laci
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A Megasztár egy férfi győztese... Megjelent dalai rendre a slágerlisták élére kerülnek.

Groovehouse
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
1997-ben alakult formáció kezdetben techno zenét játszó, később Judy csatlakozásával dancefloor zenei irányzat vezető előadója lett.

Irigy Hónaljmirigy
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
1993-ban alakult pop-rock paródia együttes. Magyar pop- és rocksztárok népszerű dalaikat dolgozzák fel, humoros, irónikus formában. Első 1994-ben kiadott lemezük óriási sikere után 1996-ban kiadták: A csillagok háborognak című lemezüket.

LL Junior
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A Fekete vonatból kivált szólista az rnb, hip-hop és soul műfaját honosítva készítette el lemezét.

Lola
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
Lola néven 2005 márciusában az Euróvíziós dalfesztivál hazai döntőjének legfiatalabb versenyzőjeként debütált Szerelem című dalával. A dal zeneszerzője, későbbi zenei producere Rakonczai Viktor volt, szövegét pedig Valla Attila írta. Lola a versenyen ötödik helyezést ért el, a tévénézők nagy szimpátiáját élvezve.

Nox

Palcsó Tomi
Biográfia, Diszkográfia, Hozzászólások
A visszafogott, szerény fiú, a Megasztár produkció egyik legfényesebb csillaga, a második Megasztár széria "ezüstérmese".

Tóth Gabi
Tóth Gabriella - a rock angyala. Egy alig tizenhét éves, vagány, kedves, okos lány, akinek talán a legkönnyebb - de egyben a legnehezebb - dolga volt a Megasztárban.

United
1999-ben az akkor még Acid Company néven koncertező zenekar (Pély Barnabás, Romhányi Áron, Kolta Gergely és Vadász Péter) Orbán Tamás produceri és szövegírói közreműködésével elkészítette első lemezét United néven.

Zsédenyi Adrienn
A Cotton Club Singers-ből kivált énekesnő szólóban elért sikerei Emerton-díj, Új Korosztály Művészeti-díj, Otto-díj mellett, a közönség szeretetét is gyorsan megszerezte.

Széles Iza
Biográfia

Barbee

Ez One
Bemutatkozó daluk a Pókerarc címet viseli. Zeneileg és szövegileg is egy nagyon színvonalas, igazi slágergyanús nótáról van szó, amelyből külön figyelemre méltó a gitárszóló. Roland hangja remekül illik a stílushoz és a szövegvilághoz is. Arról meg inkább ne is beszéljük, hogy mennyire aktuális az a téma, amelyet a versben feszegetnek.

Back II Black, Romantic, Bartók Eszter, Rony, Bery, Roy & Ádám, Best Of Danubius, Sub Bass Monster, Betty Love, Supernem, Bikini, Szabó Leslie, Bon-Bon, Szekeres Adrienn, Club 54, Tóth Vera, Cool Garden, Unique, Crystal, V-Tech, Dopeman, Sunny, Gaabriel, Igni, Gál Csaba Boogie, Bálint Ádám, Galambos Dorina, Gino, Ganxsta Zolee, Segio Santos, Retroshow az ex Hip Hop Boyz tagokkal, Ivan, Inflagranti, Kamikaze, Kefír, Ricky, Kerozin, Inti és a Pura Vida, Kozmix, Kozsó és az Ámokfutók, Krisz Rudi, Ladánybene 27, Lados Zsuzsi, Marót Viki és a Nova Kultúr, Mester Tamás, Mujahid Zoli, Neotones, Pál Tamás, Animal Cannibals, Pflum Orsi, Auth Csilla, R-Port, Baby Gabi, Re-tech


Betty Love (Biográfia) (Pop-koncert)!

Joyride Koncert, Tel.:+36-1-2776017, +36-20-9329248
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Műsorszervezés