Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Humorista előadók / Koós János

Koós János Diszkográfia Biográfia Hozzászólások
Információk, adatok
(Koós János :
Humorista előadók - Műsorszervezés)

Kiadványok, tájékoztató

Élete

Bajor Imre 1957. március 9-én született Budapesten. Szülei: Bajor Rezső, Hodálik Judit. Felesége Hámori Eszter, színésznő. Színészi pályáját az Állami Déryné Színházban kezdte 1976-ban, 19 évesen. 1984-től öt éven át ugyanitt színész volt, majd 1989-től a Játékszínben játszott. 1999-től szabadúszó.

Számos színpadi darabban feltűnt, a nagyobb közönség a Szomszédok című tévésorozatból ismerte meg, ahol fodrászfiút játszott. Persze a filmezés is fontos a számára. Szerepelt többek között a Meseautó című, közönségsikert aratott remake-ben, melyben az eredeti filmen Kabos Gyula által játszott szerepet bízták rá. 2004-ben Tímár Péter Le a fejjel című produkciójában szerepelt Hernádi Judittal és Gálvölgyi Jánossal. Bajor nagy népszerüségre tett szert, több show-ba meghívták, és Csóközön című önálló estjével bejárta az országot.

A kilencvenes évektől elmaradhatatlan résztvevője a Rádiókabaréknak: máig emlegetik híres produkciójának refrénjét: én, a Gyula, meg az Ottó, a Tóth Ottó…
Forrás :Wikipédia

Emlékezetes szinkronszínészi teljesítménye a Jó reggelt, Vietnam! című film, amiben Robin Williams magyar hangja volt.

Gyermekei anyjával, Eszterrel a Vidám Színpadon ismerkedett meg. Bajor a társalgóban folytatott vitában valami olyasmit szólt, ami felkeltette Eszter érdeklődését és közölte is Bajorral, hogy tetszett neki, amit a színész mondott. Később, egy premier után a szereplők megajándékozták egymást. Bajor is meglepte Esztert. Az ajándék mellett egy kártya volt, rajta a felirat: „Köszönöm, amit akkor mondtál”. A fellépések előtt mindig lámpalázzal küzd, különösen akkor, amikor több év kihagyás után áll ismét színpadra. Így volt ez a Mágnás Miska Operett Színház-i premierjén, ahol Oszvald Marikával játszotta a főszerepet. A darabot Verebes István, a Heti Hetes másik sztárja rendezte, és a siker – mint várható volt – nem maradt el. Bajor ennek ellenére ugyanúgy izgul minden előadás előtt. "Létezik egyfajta elvárás velem szemben, amelynek meg kell felelnem. Minden este meg kell nyerni a közönség szívét, hiszen mindig mások ülnek a nézőtéren. Színre lépés előtt nap mint nap izgulok, de ez jó fajta stressz. Ha már nem lenne, akkor abba kéne hagynom a pályát" – mondta egy interjúban.
Ajánlatkérés: Koós János

Kérem pipálja ki ezt a mezőt.
Kérem ezt a mezőt NE pipálja ki.


Rövid ismertető


Badár Sándor, Bagi-Nacsa duó, Bajor Imre, Fábry Sándor, Forgács Gábor, Ihos József, Maksa Zoltán, Somogyi András, Szőke András ( Szőke Kapitány)

Nagy Natália, Nagybandó András, Pölös Ürmös Duó, Rokker Zsoltti, Tahi Tóth László, Hacsek és Sajó, Sás Péter, Bach Szilvia, Balázs Péter, Böröczky József, Csala Zsuzsa, Defekt Duó, Éles István, Mini és Maxi, Holló Színház, Koós János, L'art Pour L'art, Nádas György


Koós János (Humorista előadók)!

Joyride Koncert, Tel.:+36-1-2776017, +36-20-9329248
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Műsorszervezés