Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Exclusive műsorok / Kozma Orsi

Kozma Orsi
Információk, adatok
(Kozma Orsi :
Exclusive műsorok - Műsorszervezés)

Kiadványok, tájékoztató

Fontos állomásához érkezett Kozma Orsi zenei pályafutása. A Jazz+Azz, valamint a
Cotton Club Singers egykori énekesnője 2007. március végén jelentkezik első single cd-jével
„túl szép” címmel, ami beharangozója a május elején boltokba kerülő „az igazi szerep” című albumának. A kislemezhez 2007 március 11-én egy maratoni 18-órás forgatással készült
Kozma Orsi videóklipje, ahol 9 különböző a múltban már megismert Kozma Orsi jelenik meg.
Így láthatjuk ,mint kislány, a Jazz+Azz énekesnőjét a Cotton Club Singers tagját, továbbá managert,
lakkruhába bújtatott szőke „dívát”,stb. Ezenkívül több, Kozma Orsi múltjára visszautaló jelenet is látható lesz a klipben. Ezért 9 különböző smink, valamint 9 frizura készült a nem hétköznapi különleges produkcióhoz.

A nagylemez megjelenésével egyidőben , Kozma Orsi nagyszabású lemezbemutató koncertet tart a Millenáris Parkban 2007 június 10-én. 20:30-tól.
Ajánlatkérés: Kozma Orsi

Kérem pipálja ki ezt a mezőt.
Kérem ezt a mezőt NE pipálja ki.


Rövid ismertető
Bergendy Tánczenekar
A Bergendy fivéreket remélhetőleg mindenki ismerni. A hetvenes években olyan dalokkal arattak, mint a "Jöjj vissza vándor" vagy az "Iskolatáska". 1982-ben megváltozott felállásban és stílussal jelentkeztek, amire nevükből is következtetni lehet: Bergendy Szalonzenekar.

Botafogo Táncegyüttes
A Táncegyüttes fő profilja a latin táncok és ezeknek a versenyformája. Az 1993-ban megrendezett "Ki mit tud?"-on aratták műsorukkal első sikerüket. Az együttes tagjai technikailag képzett táncosok, számtalan országos- és magyar bajnoki címmel rendelkeznek.

Cotton Club Singers
A Cotton Club Singers első nagyszabású koncertjét 1997-ben adta. Lassan tíz éve már ennek, s pályája azóta egyre feljebb ível. Ma is számos budapesti és vidéki klubokban koncertezik, állandó fellépéseket kap különböző fesztiválokra. Jelenleg a legújabb lemezzel, az Abba Jazz-el járja az országot a négy énekes.

David Merlini
David Merlini az a magyar - és igen fiatal - szabadulóművész és illúzionista, akinek minden produkciója igazi istenkísértés. Lépett már színre jégbe zár emberként, keresztre feszítve és piranhákkal teli üvegtartályba zárva is. Mutatványaival a képtelenséget célozza meg.

Four Fathers
Repertoárjukon a 20-as - 30-as évek amerikai zenéje, az ún. "Barbershop Style", világslágerek, magyar slágerek feldolgozásai, spirituálék szerepelnek. Hangulatos, humorral fűszerezett műsorukkal minden korosztálynak önfeledt szórakozást nyújtanak. Fogadások, bálok, protokollrendezvények kitűnő színfoltjai.

Horgas Eszter
A fiatal fuvolaművésznő klasszikus zenei hangversenyek mellett hoszzú idő óta törekszik különleges produkciók megvalósítására. Így láthattuk Őt a színház világában, és átütő sikereket ér el a jazz területén, a "cross-over" műfajában.

Old Boys
Az Öregfiúk csapata több mint 25 éve szórakoztatja a közönséget. Annak ellenére, hogy kedvtelésből kezdtek együtt zenélni, ennyi idő után is emberek ezrei kíváncsiak előadásaikra.

Princess
A hegedű hercegnői 2001 nyara óta szédületes karriert futottak be. Modern hangszerelésű klasszikus zenéjük megtalálja az utat öreg és fiatal szívéhez egyaránt, elkápráztatva a közönséget valamennyi kontinensen.

Szekeres Adrienn
A könnyűzenei élet élvonalában eltöltött 6 év után 2002 őszén elvonult a nyilvánosság elől. 2005-ben ő lett az Arany Európa Művész díj nyertese az előadóművészi kategóriában, újra lemezszerződést kapott és elkerülhetetlenül tért vissza a hazai könnyűzenébe.

Szentpéteri Csilla
Bármilyen zongoraszót felülmúló játékával hidat képez komoly- és könnyűzene között. Zenéje magával sodró, épp oly hiteles mint Ő maga.

Tűzmadarak
Együttesük az elmúlt 5 évben már több, mint ezer TŰZ-SHOW produkciót mutatott be a különféle rendezvényekhez alkalmazkodóan. Repertoárjukon szerepel akrobatikus tűztánc, tűzfújás, tűznyelés, tüzes bot, tüzes meteor, tüzes hosszúbot stb. Előadásaikat az egzotikus élőzenés kíséret teszi felejthetetlenné.

Cakó Ferenc, Edvin Marton, Fourtissimo, Grácia, Havasi Balázs, Illényi Katica, Kegye János, Kovács Timi, Lajsz András, Madarak, Mága Zoltán és az Angyalok, Mystic, Rippel Brothers, St Martin, Kozma Orsi, Norbi


Kozma Orsi (Exclusive műsorok)!

Joyride Koncert, Tel.:+36-1-2776017, +36-20-9329248
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Műsorszervezés