Joyride.hu -

Műsorszervező irodánkról, feltételek, Elérhetőség

Exclusive műsorok / Kovács Timi / Biográfia

Kovács Timi
Operénekesnek tanult, de a Tv2 "Megasztár 2" című popzenei műsorának döntőseként ismerte meg az ország. Hosszú évek kemény munkájával olyan hangképzést és énekstílust sajátított el, mely messze túlmutat a popzene által megkövetelt színvonalon. 2005-ben, a tévéműsorban végig súlyos hangszálgyulladással énekelt.

Azóta tökéletesen meggyógyult, és minden koncertjén bizonyítja, hogy sikerét nem pusztán ragyogó személyiségének, hanem ritka, mezzoszoprán hangjának is köszönheti. Luciano Pavarotti zeneszerzője Tímea egyik előadását hallva közös munkára invitálta az énekesnőt.

Popzenei műsorában világslágereket énekel, James Bond főcímdalokból álló repertoárjával pedig elsősorban a férfiszíveket dobogtatja meg. Komolyzenei koncertjein Mozart, Schubert, Bizet rövid áriáit adja elő olasz, francia, magyar és német nyelven. Carmen-ária videoklip 2006 janurájában jelent meg Botos Tamással közös duett kislemeze, a Pokoli tűz. Saját szólólemezén 2006 elején kezdett dolgozni. Pokoli tűz audio részlet

Az énekesnő színpadi megjelenéséből olyan klasszikus nyugalom és elegancia sugárzik, amely táncosok és dübörgő zenei alapok nélkül is lenyűgözi a nézőt.

Népszerűségét Madonna és a Duran Duran dalaival, valamint sugárzó személyiségével érte el. Rendszeresen szerepel a Tv2 és számos rádió műsorában, megannyi magazin címlapján és több mint százezer rajongó előtt énekelt élőben a Megasztárok 2005 -ös nyári turnéján. Ugyanebben az évben három aranylemezen is szerepelt 1-1 dallal. A legszebb Megasztár, ahogy gyakran emlegetik, gyakori résztvevője divatbemutatóknak, reklámfilmeknek és jótékonysági rendezvényeknek is.


Bergendy Tánczenekar
A Bergendy fivéreket remélhetőleg mindenki ismerni. A hetvenes években olyan dalokkal arattak, mint a "Jöjj vissza vándor" vagy az "Iskolatáska". 1982-ben megváltozott felállásban és stílussal jelentkeztek, amire nevükből is következtetni lehet: Bergendy Szalonzenekar.

Botafogo Táncegyüttes
A Táncegyüttes fő profilja a latin táncok és ezeknek a versenyformája. Az 1993-ban megrendezett "Ki mit tud?"-on aratták műsorukkal első sikerüket. Az együttes tagjai technikailag képzett táncosok, számtalan országos- és magyar bajnoki címmel rendelkeznek.

Cotton Club Singers
A Cotton Club Singers első nagyszabású koncertjét 1997-ben adta. Lassan tíz éve már ennek, s pályája azóta egyre feljebb ível. Ma is számos budapesti és vidéki klubokban koncertezik, állandó fellépéseket kap különböző fesztiválokra. Jelenleg a legújabb lemezzel, az Abba Jazz-el járja az országot a négy énekes.

David Merlini
David Merlini az a magyar - és igen fiatal - szabadulóművész és illúzionista, akinek minden produkciója igazi istenkísértés. Lépett már színre jégbe zár emberként, keresztre feszítve és piranhákkal teli üvegtartályba zárva is. Mutatványaival a képtelenséget célozza meg.

Four Fathers
Repertoárjukon a 20-as - 30-as évek amerikai zenéje, az ún. "Barbershop Style", világslágerek, magyar slágerek feldolgozásai, spirituálék szerepelnek. Hangulatos, humorral fűszerezett műsorukkal minden korosztálynak önfeledt szórakozást nyújtanak. Fogadások, bálok, protokollrendezvények kitűnő színfoltjai.

Horgas Eszter
A fiatal fuvolaművésznő klasszikus zenei hangversenyek mellett hoszzú idő óta törekszik különleges produkciók megvalósítására. Így láthattuk Őt a színház világában, és átütő sikereket ér el a jazz területén, a "cross-over" műfajában.

Old Boys
Az Öregfiúk csapata több mint 25 éve szórakoztatja a közönséget. Annak ellenére, hogy kedvtelésből kezdtek együtt zenélni, ennyi idő után is emberek ezrei kíváncsiak előadásaikra.

Princess
A hegedű hercegnői 2001 nyara óta szédületes karriert futottak be. Modern hangszerelésű klasszikus zenéjük megtalálja az utat öreg és fiatal szívéhez egyaránt, elkápráztatva a közönséget valamennyi kontinensen.

Szekeres Adrienn
A könnyűzenei élet élvonalában eltöltött 6 év után 2002 őszén elvonult a nyilvánosság elől. 2005-ben ő lett az Arany Európa Művész díj nyertese az előadóművészi kategóriában, újra lemezszerződést kapott és elkerülhetetlenül tért vissza a hazai könnyűzenébe.

Szentpéteri Csilla
Bármilyen zongoraszót felülmúló játékával hidat képez komoly- és könnyűzene között. Zenéje magával sodró, épp oly hiteles mint Ő maga.

Tűzmadarak
Együttesük az elmúlt 5 évben már több, mint ezer TŰZ-SHOW produkciót mutatott be a különféle rendezvényekhez alkalmazkodóan. Repertoárjukon szerepel akrobatikus tűztánc, tűzfújás, tűznyelés, tüzes bot, tüzes meteor, tüzes hosszúbot stb. Előadásaikat az egzotikus élőzenés kíséret teszi felejthetetlenné.

Kovács Timi, Lajsz András, Madarak, Mága Zoltán és az Angyalok, Mystic, Rippel Brothers, St Martin, Kozma Orsi, Norbi, Cakó Ferenc, Edvin Marton, Fourtissimo, Grácia, Havasi Balázs, Illényi Katica, Kegye János


Kovács Timi (Biográfia) (Exclusive műsorok)!

Joyride Koncert, Tel.:+36-1-2776017, +36-20-9329248
1213, Budapest, Denevér u. 8., joyride@joyride.hu, Műsorszervezés